oo pa ti to pratiš bolje od mene E ovaj video nisam pogledala, znam da je taj u crv. majici do sada bio najbolji. ajooj baš mi ga je žao sada, dobro ga je ispljuskao.
Broj postova : 11404 Join date : 27.11.2019 Lokacija : Bregza
Povremeno pogledam, ne pratim redovito. Najbolje mi je to da je pao kao pokošen kada ga je ovaj udario. Dok su se neki drugi držali mnogo bolje kada ih je udario ovaj u crvenoj majici.
Možda su mu namjerno podmetnuli nekog jačeg, radi gledanosti. Ali zanimljivo mi je kako nekima glava ostane na mjestu. Znam da sam ja par puta dobila, (ne sjećam se od koga, možda od sestre) i glava bi automatski otišla na drugu stranu.
To ovisi koliko je čovjek fizički spreman što se tiče ovih kojima glava ne odleti na stranu. Što se tiče ovog drugoga znaš da uvijek ima netko jači tko će izazvati šampinjona. To je bilo pitanje vremena kada će takav naići.
U prvom videu su stavili liku iznad glave znak Windowsa kada se tek upali kompjuter.
U Rusiji je tolika korumpiranost da kriminalci od policije za određenu lovu mogu dobiti službeno policijsko svjetlo. Pa onda krše sve prometne znakove i ograničenja brzine.
Dobra mi je pjesma od Pop Smoke - Dior. Jućer gledam spot na yt, pa si mislim kako ovaj ima dobar glas i kako je pjesma baš nešto novo, drugačija od ostalih. I kako jedva čekam čuti njegove nove hitove... kada počela čitati komentare i skužila da je taj pjevač mrtav. Tek što je postao poznat (2019.-te) već ga je netko 'ukokao'. U komentarima pišu svašta, da su mu prijatelji namjestili, da su vjerojatno bili ljubomorni na njegov uspjeh itd.
Otkada sam počela gledati američke krim. serije postalo mi je zastrašujuće saznanje kako oni tamo žive u americi. Nakon dok. serije 'The First 48' ne bi mogla mirno spavati da živim tamo. Nedaj Bože da se američki stil života proširi po svijetu. Sve je jasnije kako je oružje glavni neprijatelj amerima a političari se neće toga odreći tako lako.