CroportalNovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CroportalNovi

You are not connected. Please login or register

Politički razgovori.

Go to page : Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50  Next

Go down  Poruka [Stranica 40 / 50.]

781Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. pet stu 17, 2023 1:04 pm

LeClerc

VIP Član
Od kada je počeo rat protiv stanovišta Gaze Ukrajina je gurnuta postrance. Izgleda da sam imao pravo moja pretpostavka je da su Rusi gurnuli Hezbolah u rat protiv Izraela. Ukrajina je prodala Hamasu oružje na crnom tržištu. Američke i izraelske tajne službe su sve to gledale i nisu ništa poduzeli protiv naoružavanja Hamas prošle dvije godine jer Izrael želi raseliti stanovništvo gaze odande. Sada su se svi fokusirali na Izrael jer moraju opravdati masakr koji čine nad Stanovništvom Gaze. Dok su ti isti glasovi sa zapada koji sada podržavaju Izrael i krekeću da se Izrael ima pravo braniti Hrvatskoj sudili za prekomjerno granatiranje Knina. A cijeli Hrvatski obrambeni rat su pokušavali okarakterizirati kao zločinački poduhvat.

Ukratko *ebeš Ukrajinu, sada brinu za Izrael, jer se "boje" da će ih poraziti ljudi sa prastarim kalašnjikovima. Ukrajina je izgubila rat to još ne žele priznati zato ljudi i dalje ginu tamo.

MariMar likes this post

782Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. sub stu 18, 2023 1:15 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član

783Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. sub stu 18, 2023 10:52 am

MariMar

MariMar
VIP Član

784Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. sub stu 18, 2023 12:57 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Svi se sjećaju ovog dana zbog domovinskog rata. Najlakše se sjećati što je bilo, tako nitko ne mora pomoći onima koji su prošli rat i sada su još živi. Političari se isto najrađe prisjećaju domovinskog rata tako i oni ne moraju pomagati vojnicima koji su te političare jednom spasili od stremljenja koji im je njihov neprijatelj htio prirediti. Zaključak, političari bi se trebali sjećati ne domovinskog rata nego pljačke koju su napravili nad ovom državom dok su se drugi borili za ovu državu. Neka se još sjećaju onih milion branitelja koji su ti političari stvorili jer Hrvatska nije imala toliko branitelja. Neka se političari i oni koji ih podržavaju isto prisjete da se i Hrvatska imala pravo braniti! Ali Europa je sudila Hrvatskoj i na sve načine je Hrvatski obrambeni rat pokušavala okarakterizirati kao zločinački poduhvat. Danas ta ista Europa kaže da se Izrael ima pravo braniti od napadača.  Hrvatski veliki saveznik Amerika tom neprijatelju je dao državu u državi.

Eto svi se prisjećamo domovinskog rata.

MariMar likes this post

785Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. sub stu 18, 2023 3:37 pm

MariMar

MariMar
VIP Član
[You must be registered and logged in to see this link.]

786Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. sub stu 18, 2023 8:58 pm

MariMar

MariMar
VIP Član

LeClerc likes this post

787Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. ned stu 19, 2023 9:40 am

MariMar

MariMar
VIP Član

LeClerc likes this post

788Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. ned stu 19, 2023 1:11 pm

MariMar

MariMar
VIP Član

789Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. ned stu 19, 2023 6:45 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Ovi što stalno plaču su mentalno poremećene osobe, na žalost takvi preuzimaju ovaj dio svijeta koji sebe naziva demokratskim. Sjećam se početka konflikta u Siriji 2011 godine, kada je rat započeo odande su počele stizati odvratne slike pogubljenja ljudi o strane takozvane oporbe. Ali unatoč tome zapad je i dalje podržavao te koljače i nije bilo uplakanih mentalnih bolesnika da plaću za pogubljenim ljudima u Siriji. Onda su zapadni demokrati brže išli po internetu obrisati sve te užasne slike i videozapise pogubljenja koji su nastale u sirijskom konfliktu. To su nazvali borbom protiv Ruskih dezinformacija.

Tolike škole imaju i sa njima se ponose a nisu u stanju riješiti ratne sukobe. Njihov argument je da se pameću ne može riješiti rat. Što je potpuna besmislica, ali sa ljudima koji su mentalno bolesni ne može se normalno razgovarati o miru.

MariMar likes this post

790Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. ned stu 19, 2023 7:40 pm

MariMar

MariMar
VIP Član

LeClerc likes this post

791Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. ned stu 19, 2023 10:37 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Znači ovakvi mutikaše uvoze ljude iz Afrike u Europu po izgovorom pomaganja ljudima.

MariMar likes this post

792Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. pon stu 20, 2023 5:47 pm

MariMar

MariMar
VIP Član
Njihov Bajden financira taj rat.

793Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. pon stu 20, 2023 9:25 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član

MariMar likes this post

794Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. pon stu 20, 2023 10:19 pm

Jozef _K

Mlađi forumaš
^^nije to bas tako Beta, malo istrazi tko su ustvari ti ljudi

795Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. pon stu 20, 2023 10:49 pm

MariMar

MariMar
VIP Član

796Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. pon stu 20, 2023 11:57 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Jozef _K je napisao/la:^^nije to bas tako Beta, malo istrazi tko su ustvari ti ljudi

Znam tko je Werner Won Braun, ali znam da su svi oni samo radili svoj posao, na kraju je pobijeno milijune ljudi zbog toga jer su svi samo radili svoj posao. I danas ljudi govore da su svi samo radili svoj posao i da nisu ništa krivi. Bar danas postoji prilika da ljudi postanu pametniji a ne da nam politiku vode političari ali ljudi i dalje rade isto kao u drugom svjetskom ratu. Vode cijeli ovaj svijet u trči svjetski rat. Pod sloganom "mi smo samo radili svoj posao".

MariMar likes this post

797Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. uto stu 21, 2023 12:00 am

MariMar

MariMar
VIP Član

798Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. uto stu 21, 2023 12:17 am

Jozef _K

Mlađi forumaš
....ipak ste simpa, treba i vinu za to zahvaliti

799Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. uto stu 21, 2023 12:27 am

MariMar

MariMar
VIP Član

800Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. uto stu 21, 2023 12:28 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Ja to gledam ovako, ako se pobije milijune ljudi od strane neke politike to onda nije nazi plan nego čisto ubijanje ljudi zato da se ubija u ime boga, politike, ovog onoga i svih raznih izgovora koji su izrečeni od onih koji se vode po onom sloganu mi samo radimo svoj posao. Opet ponavljam danas postoji prilika da se ljudi opamete da spriječe ratove koje izazivaju političari, ali to se ne odgađa nego se i dalje dozvoljavaju ratovi za koje postoje različiti izgovori.

Ja sam odlučio da mi je dosta toga da podržavam političare njihove vazale iz medija kao i one koji kažu da su samo radili svoj posao. Dosta mi je njihovih ratova.

801Politički razgovori.  - Page 40 Empty Re: Politički razgovori. uto stu 21, 2023 12:12 pm

MariMar

MariMar
VIP Član

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 40 / 50.]

Go to page : Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50  Next