Glavna vijest danas je ubojstvo vođe jedne skupine koju neću spominjati. To ubojstvo se slavi kao da su sada odjednom nosati pobijedili u ratu. Bore se tamo već 2000 godina i rat nikako da stane, zašto misle da će ovim ubojstvom išta postići? Šta misle poraziti Iran ili te skupine koje navedena država podržava. Šta misle da Rusi neće pomoći Iranu iz čiste osvete zbog svega što im se događalo u Siriji i sada u Ukrajini. Ne samo da će Rusi pomoći Iranu, nego će po mom mišljenju pokrenuti rat u Meksiku da zafrknu Amerikance tako što će poslati oružje skupinama koje se bore protiv Meksičke vlade. Na isti način kako je dosada već niknulo stotine malih sukoba o kojima nitko ne govori po Africi i Južnoj Americi. Osim toga nalazimo se na rubu još jednog većeg sukoba, gdje će se taj sukob dogoditi neka pogađa tko želi ja neću ništa navoditi neka to bude iznenađenje. Ali ću zato reći ovo. Kada sam bio mali netko sa kime sam bio predvidio je rat u Bosni i Hercegovini, rekao da će svi ljudi iz sela u kojem smo bili morati bježati odande. Kada je to rečeno bila je 1983 godina, onda je došla 1992 godina, svi iz tog sela su morali bježati pred naoružanim Sebrima u šume. Ni danas se u to selo Hrvati nisu vratili. Naravno te 1983 godine nitko ni u snu nije sanjao što će se događati u budućnosti To sam naveo samo zato jer smatram da je bitno za za ovu temu, jer se sa sukobima osvetama ubojstvima nikada se neće postići mir, samo će se produživati ratno stanje, ili ako ne ratno stanje onda će svijet bit u konstantnom riziku od veliki i malih ratova uz konstantan strah od atomskog oružja. Na isti način kako je rat već više od 2000 godina prisutan na bliskom istoku.
CroportalNovi