CroportalNovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CroportalNovi

You are not connected. Please login or register

Postavi pitanje osobi ispod vas

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50  Next

Go down  Poruka [Stranica 3 / 50.]

41Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas ned sij 12, 2020 9:43 pm

daidza

VIP Član
ne, mislim posvadimo se ali uvijek pricamo Very Happy

imas neku tajnu koju nisi rekla decku?

42Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas ned sij 12, 2020 9:49 pm

Vesna

Forumaš/ica
Sta si to zapeo sa tim tajnama? Laughing

43Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas ned sij 12, 2020 9:49 pm

daidza

daidza
VIP Član
zanima me sto krijete od nas Laughing

44Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas ned sij 12, 2020 9:54 pm

Vesna

Forumaš/ica
Svasta Evil or Very Mad Laughing

Mislis li da svako ima neku tajnu koju ne kaze partneru?

45Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas ned sij 12, 2020 9:56 pm

daidza

daidza
VIP Član
da

sto ti je najvece dostignuce u zivotu?

46Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas ned sij 12, 2020 10:18 pm

Vesna

Forumaš/ica
Bas ti ja imam dostignuca :cekic
Druzis se tu sa domacim stanovnistvom ili sa ovima sto su dosli odnekud?

47Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas ned sij 12, 2020 10:41 pm

daidza

daidza
VIP Član
i sa jednima i sa drugima

mislis da se isplati iseliti?

48Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas ned sij 12, 2020 10:47 pm

Vesna

Forumaš/ica
Isplati se finansijki sigurno

Sta ces sad raditi?

Laku noc mahanje

49Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas ned sij 12, 2020 10:50 pm

daidza

daidza
VIP Član
spavati nadam se

kad opet dodjes?

noc mahanje

50Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas pon sij 13, 2020 8:55 am

caveman 78

caveman 78
Forumaš/ica
evo sad

radiš li vikendima i zašto ako radiš ( politika firme, uslužna djelatnost ili...)

51Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas pon sij 13, 2020 9:30 am

Macaklin

Macaklin
Forumaš/ica
Ne i da. Firma ne radi vikendom, ali Glovo radi Laughing

Dijeliš li, doma jeli, poslove na muške i ženske?

52Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas pon sij 13, 2020 3:59 pm

Vesna

Forumaš/ica
Ne, ali neke stvari cesce radim ja a neke on

Ti?

53Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas pon sij 13, 2020 4:06 pm

Santa ledena

Santa ledena
VIP Član
Niti ja, ali ipak se zna tko šta treba napraviti.

Tjeraš li partnera da ti nešto donese i posluži te ili se radije sam digneš i uzmeš si?

54Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas uto sij 14, 2020 4:30 pm

Kjara

Kjara
VIP Član
Ne tjeram, ali zamolim ako je na nogama, inace sama

A ti, jesi ljenguza? Laughing

55Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas uto sij 14, 2020 4:45 pm

Vesna

Forumaš/ica
Jesam Laughing
Jel iz lenguza sledi debelguza?

56Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas uto sij 14, 2020 6:53 pm

Santa ledena

Santa ledena
VIP Član
Naravno.

Jesi li ljenguza ili debelguza?

57Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas uto sij 14, 2020 9:38 pm

Vesna

Forumaš/ica
Oboje Laughing

Najsevernije mesto gde si bio?

58Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas uto sij 14, 2020 10:24 pm

daidza

daidza
VIP Član
Bes ga, neko selo u norveskoj oli finskoj

Najbolje mjesto za godisnji?

59Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas uto sij 14, 2020 10:27 pm

Vesna

Forumaš/ica
Neko selo u norveskoj ili finskoj Very Happy

Omiljeni dokumentarni kanal?

60Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas uto sij 14, 2020 10:27 pm

Kjara

Kjara
VIP Član
Mislim Bremen

Kasnim hh

N, geographic

Tebi

61Postavi pitanje osobi ispod vas - Page 3 Empty Re: Postavi pitanje osobi ispod vas uto sij 14, 2020 10:30 pm

Vesna

Forumaš/ica
History ali onaj viasat

Imate taj kanal?

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 3 / 50.]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50  Next