Broj postova : 5738 Join date : 13.11.2019 Lokacija : Zagreb
vidim da ima svoju favoritkinju, nekog koga bi stiskao uz zid, neku koju bi izabrao i sl...sve priča samo nikako da direktno kaže tko je ta... iako se sve zna
ally je napisao/la:^^ Opet
tu zasad ništa treba vidit hoće li bit tako kad i ovde osvane prvi zaraženi
pa da
radio sam do 14h i reko idem skoknut s posla do kauflanda po neke sitnice i prvo što sam primjetio je da skoro nisam imao gdje parkirat cijeli parking kauflanda pun autiju (a znaš kolike oni imaju parkinge, pretpostavljam da su i kod vas veliki) pa morao stat na dijelu koji nije pod krovom a onda nema kolica ...pa u dužanu gužva... 12 blagajni je radilo i na svakoj kilometar reda!!! nemožeš vjerovat
i naravno, bacio pogled na tuđa kolica i uglavnom po paketi ulja, šećera, brašna, konzerve, tone toalet papira, velike vreće hrane za kućne ljubimce i sl...
nisam
još
i još vrhunac dana...jedan me kolega uvjeravao da je zemlja ravna ploča i da je iznad nje kupola, da se sunce okreće oko zemlje i sl...čovjek od skoro 50 godina i to tako uvjereno sa žarom pričao i mene pokušavao uvjerit da nemam pojma, da nas lažu cijeli život itd...neprocjenjivo
ne izmišljam ostao sam u šoku jer sam čuo za takve ljude i stavove al sam mislio da su to tamo neki ko zna koji
i to nije sve što je pričao i uvjeravao me...ma ludilo totalno
ja njemu jedno on meni drugo i traži od mene dokaze za ovo što ja pričam i ja mu pokušam donekle objasnit kako svijet funkcionira, planeti i sve ostalo on meni da su nas to lažno učili u školi pa on meni svoje, ja njemu di su ti dokazi za to on ignorira i dalje po svojem tupi sa toliko žara i uvjerenja da je to meni bilo nezamislivo
ajd još to u vezi vjere bi nekako i pregrmio jer svako ima pravo vjerovat što i kako hoće.. o vjerovanju kako je svijet nastao, kako je čovjek nastao (naravno po njegovom tumačenju sve piše u bibliji, bog stvorio takvog kakvi smo danas, nema ništa prije) ...al ovo ravnozemljaštvo , zakoni fizike, kemije, logike, znanstvena istraživanja...ništa to nije istina , to je sve laž, od malena nas uče lažima i krivo ...joooj