Oprao sam auto, došao sam u kuhinju skuhao divku i sada pišem ovo.
CroportalNovi
Go to page : 1 ... 26 ... 48, 49, 50
MariMar likes this post
ally je napisao/la:odnijela roditeljima bakalara, doma sve sredila, odmorila malo, sad opet u akciju
ally je napisao/la:pa taj bakalar, rižot i fritule spadaju u post, jer radimo na takav način, tako da, sita sam više nego da sam se mesa najela
al mesno i sl. jedemo iza ponoći
ot. rastrvorila prozore da bura malo provjetri stan, skuhala kavu, povješala robu i sad malo uživancije uz net, kavu tv itd..
caveman 78 je napisao/la:ally je napisao/la:pa taj bakalar, rižot i fritule spadaju u post, jer radimo na takav način, tako da, sita sam više nego da sam se mesa najela
al mesno i sl. jedemo iza ponoći
ot. rastrvorila prozore da bura malo provjetri stan, skuhala kavu, povješala robu i sad malo uživancije uz net, kavu tv itd..
Na Badnjak nije zapovjedani post, ljudi griješe, pričao sam sa svećenikom koji je u Rimu bio na studiju i kaže je to ušlo kao navika jer ljudi nisu imali mesa pa se čuvalo za Božić i tako je ostalo kao tradicija
Pošto mrak zimi pada već oko četiri popodne, dobro jeSanta ledena je napisao/la:Kod mene u familiji je uvijek bilo da se posti do prvih zvijezda na nebu ili dok ne padne noć, a zatim je slijedila zajednička svečana večera.
OT: Najeo sam se ko prase
MariMar and Jozef _K like this post
Go to page : 1 ... 26 ... 48, 49, 50
CroportalNovi » Obavijesti i prijedlozi » Arhiva » Što ste napravili prije nego ste došli na forum, što ste upravo sad napravili?
Similar topics