CroportalNovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CroportalNovi

You are not connected. Please login or register

Apokalipsa je odgođena vratite se kući

Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44  Next

Go down  Poruka [Stranica 21 / 44.]

LeClerc

VIP Član
Šta se čudiš šalji pomoć, Udarac Very Happy

402Apokalipsa je odgođena vratite se kući  - Page 21 Empty Re: Apokalipsa je odgođena vratite se kući čet stu 09, 2023 11:20 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član
This man found a treasure under the root of an old tree.

LeClerc

LeClerc
VIP Član

MariMar likes this post

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Why the Panama Canal is Dying?

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član

MariMar likes this post

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član
I've always wondered how they get that sound? And now I have the answer.

LeClerc

LeClerc
VIP Član

MariMar likes this post

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Gledao sam onaj film bijeg iz zatvora Alkatras. Sada sam saznao da su bjegunici ipak uspjeli pobjeći iz tog zatvora. 2013 godine su poslali vlastima pismo da su živi. Iako su vlasti smatrale da nisu mogli pobjeći iz tog zatvora.

Alcatraz escapee sends letter to the authorities 50 years later.

LeClerc

LeClerc
VIP Član

415Apokalipsa je odgođena vratite se kući  - Page 21 Empty Re: Apokalipsa je odgođena vratite se kući čet stu 16, 2023 11:59 am

MariMar

MariMar
VIP Član
LeClerc je napisao/la:

Jadni i dobročudni ljudi, ovo je primjer borbe na krivi način. Kakva je to način ''štrajk glađu''? nikad nisam razumjela takve. Što time žele postići osim što će ubiti sebe, jer državu nije nimalo briga. A narod da se uzdigne, nema šanse. Narod se ne može probuditi čak niti kada gleda masakr.

LeClerc likes this post

416Apokalipsa je odgođena vratite se kući  - Page 21 Empty Re: Apokalipsa je odgođena vratite se kući čet stu 16, 2023 12:03 pm

MariMar

MariMar
VIP Član
LeClerc je napisao/la:

Cijela amerika je usrana država, stvara ljude bez duše i osjećaja. Nije čudo da od malih nogu hvataju oružje jer im je država takva. Shvatila sam da nisu muslimanske države problem niti strah i trepet kako nam govore. Najveća sranja dolaze baš iz amerike.

LeClerc likes this post

LeClerc

LeClerc
VIP Član
[quote="MariMar"Jadni i dobročudni ljudi, ovo je primjer borbe na krivi način. Kakva je to način ''štrajk glađu''? nikad nisam razumjela takve. Što time žele postići osim što će ubiti sebe, jer državu nije nimalo briga. A narod da se uzdigne, nema šanse. Narod se ne može probuditi čak niti kada gleda masakr.[/quote]

To ti je ono što sam ja rekao jednom da su ljudi zaslužili da im se sve to događa. Dio narod uopće nije svjestan što se događa, narod je same sebe namjerno doveo to te točke. Narod bi se samo zabavljao i radili bi sve samo ne bi sebi popravili životno okruženje. Ako u Hrvatskoj pobjedi neka nova stranka vrlo vjerojatno je da će ta stranka biti od onih koji će u škole uvesti Wooke luđaštvo. Više će se baviti sa time da uvedu tu wook ideologiju u škole nego o tome da poboljšaju ekonomiju. Djeca će početi učiti da je kul ako malodobni promjene spol jer tako rade u Americi, mediji će svakoga tko se bude bunio prozvati rasistom. A narod će šutjeti na to što ime se događa sa djecom u školama.

MariMar likes this post

MariMar

MariMar
VIP Član
Bome u Americi baš i ne šute, ima otpora što se tog tiče a vjerujem da će i kod nas biti.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Nazi spy jets - secret UK missions.

MariMar likes this post

LeClerc

LeClerc
VIP Član
MariMar je napisao/la:Bome u Americi baš i ne šute, ima otpora što se tog tiče a vjerujem da će i kod nas biti.

Ima otpora- ali nedovoljno. Davno su u Americi i Kanadi uveden klinike za promjenu spola kod djece. Dijete ne smije po zakonu voziti auto, glasati, piti alkohol, niti se zapošljavati. Ali smije po zakonu promijeniti spol.  Gledam kakvi su im profesori u tim njihovim školama i sve sam više uvjeren da je wook ludilo pobijedilo.  Otpor je premali i nedovoljan.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Laughing

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 21 / 44.]

Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44  Next