CroportalNovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CroportalNovi

You are not connected. Please login or register

Apokalipsa je odgođena vratite se kući

Go to page : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44  Next

Go down  Poruka [Stranica 24 / 44.]

LeClerc

VIP Član
Sa tim kljovama divlja svinja može čovjeku nogu otkinuti ili ga teško ozlijediti. Ljudi nisu svjesni opasnosti koja predstavljaju divlje životinje, previše su se ljudi civilizirali.     Jelen može sa nogama napasti čovjeka ako mu se previše približi ili sa rogovima.  Ako se ide u šumu najbolje je praviti buku dovoljan je razgovor između ljudi i sve divlje životinje bježe, ali ako ih se iznenadi onda može biti opasno. Ja sam na sljemenu sreo čopor divljih svinja bio sam sa bratom gore svinje su nas čule kako razgovaramo pa su pobjegle. Ova svinja iz videa je izgleda naučila ići među ljude to može biti opasno. U šumi se to nikada ne događa.

MariMar likes this post

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Tajne Napuštenog Jugoslavenskog Radara I Podzemnog Bunkera "Gola Plješevica" (Oči Željave)

Jedan komentar ispod videa opisuje pad Jugoslavije kako se zapravo dogodio. Ovo je poznati rad Američke tajne službe cije, Jugoslavija je izdana od strane samih vonih časnika i političara iz svih država bivše juge. Rat je svu tu izdaju prikrio a glupi narod je mislio da se bori za neovisnost.

Lep rad, dobar vide. Hvala.
Sluzio sam vosjku u staroj Jugoslaviji, dosta pre tog nesrecnog rata. Bilo je to u Sloveniji. Secam se objekta, takodje ispod zemlje, gde su se cuvali tenkovi. Verujte da ih je bilo na desetine i desetine...Ni sam ne znam koliko. No ono sto je jos bilo zanimljivo, a govori osnazi i organizaciji te armije da je odatle bio podzemni put, sve do granice sa Italijom kako u slucaju rata tenkovi ne bi mogli biti napadani, vec bi bukvalno "iskocili" na samu granicu, pa udri.
Takodje mi je drugar sluzio vojsku na Zeljavi, te sam dobro upoznat i sa tim objektom. Verovati da je tu JNA srusilo neko lovacko udruzenje iz slovenije, ili bilo koji pokret u Hrvatskoj, Bosni, jeste jako smesno. Ta JNA je bila unistena iznutra masom izdajnika.
Znam coveka koji je bio u eskadrili Migova 29, koja je krenula ka sloveniji da poravna taj takozvani pokret otpora. Dok se prletali Zagreb dobili su naredjenje u Avionu da se vrate na aerodrom odkale su krenuli. Kaze mi pilot da su svi znali, u tom trenutku, izdaja je u toku.
Na zalost glupog naroda je uvek napretek i oni su kao ovce se primili na taj gradjanski rat, te danas imamo banana drzave koje bukvalno nista ne vrede i zavise od milostinje.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Ovi su išli na kampiranje na koje su  ponijeli cijelu kuću, zapravo to je šator. . klanjanje  Imaju struju iz baterija i dizelski grijač krevet kuhinju i sve što ima treba da u sred šume po olujom snježnom vremenu uživaju kao da su u vlastitoj kući.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Ovakve kazetu za snimanje muzike bile su za mene jednini način da snimim glazbu sa radija osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća. Imao sam jednu kutiju od cipela koja je bila puna ovakvih kazeta, onda se radio pokvario krajem devedesetih i sve te kazete otišle su u zaborav. Poslije 2000 godine došli su cd-i danas ima internet.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Taking apart the new  OnePlus open folding smartphone.

466Apokalipsa je odgođena vratite se kući  - Page 24 Empty Re: Apokalipsa je odgođena vratite se kući čet pro 14, 2023 10:34 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Ljudi dovedu u servis auto koji se raspada od hrđe da bi promijenili ulje, drugi pak dovedu auto koji ima uništene kotače kada im servis kaže koliko košta popravak mušterija odveze auto sa uništenim kotačem iz servisa. Laughing U toj Americi uopće ne postoji sigurnost na cestama kada ovakvi mogu voziti aute po cesti. Eek

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Proces izrade odljevaka za automobilski motor.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Ženska je uspjela sa svezanim rukama na leđima izvaditi pištolj iz futrole od policajca koji ju je vodio u auto i pucati mu u ruku.  Udarac    Koliko su ovi narkomani sposobni da je to čudo, dobila je 10 godina zatvora za svoju nadnaravnu sposobnost.  Laughing

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Znači našli su Noinu Arku. Gledao sam više ovakvih kanala koji govore o ovj temi. zanimljivo je da tih kanala ima i na Balkanu. Imam osjećaj kao da su koordinirani da govore o ovoj temi od nekoga baš u ovo vrijeme. Dali je to slučajno ili namjerno da govore o ovoj temi baš u ovo vrijeme to ne znam.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Ovi gledatelji normali stoje tako blizu ceste na kojoj se održava utrka. Auti jure 100 kilometara na sat a ljudi misle da vozač neće jednom pogriješiti pa se zaletjeti u ljude.

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član
klanjanje mljac

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Laughing

LeClerc

LeClerc
VIP Član

MariMar likes this post

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Sada sam se sjetio da sam sanjao par puta u ovoj godini snajperistu koji puca po ljudima. Sada piše u novinama ubojica iz praga imao je pušku od 8000 Eura. Sjetio sam se ta dva sna samo zato jer sam vidio ovu sliku iz novinama. Nešto slično sam vidio u snu.

[You must be registered and logged in to see this link.]

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Koliko je zapravo Amazon loš za kupnju proizvoda? Amazon uopće ne dozvoljava iskrene kritike svojih proizvoda to je dokazao ovaj čovjek u videu. Htio sam direktno staviti njegov video na forum sa yububa ali neću tko želi vidjeti video neka ode na Odysee. Googl uopće ne dozvoljava da se kritizira loše proizvode jer im je draži novac od loših proizvođača nego potrošači.

[You must be registered and logged in to see this link.]

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Postoji zanimanje koje se zove ekspert za sreću. ( happiness exper ) Laughing to je u rangu onog zanimanja koje se zove ( Gender studies ) Rodne studije. Ljudi koji završe takve fakultete obično ne mogu naći posao Laughing Ali se zato država može pohvaliti da ima najviše ljudi sa završenim fakultetom. Benefiti takvih fakulteta su jedino dobri za banke jer student mora posuditi pare da bi platio fakultet, pare ne može vratiti jer nitko ne treba ljude sa takvim fakultetima.

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 24 / 44.]

Go to page : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44  Next