CroportalNovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CroportalNovi

You are not connected. Please login or register

Apokalipsa je odgođena vratite se kući

Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44  Next

Go down  Poruka [Stranica 36 / 44.]

LeClerc

VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Gledam video neki Kinez ulazi u auto, a njegova žena ulazi na zadnje sjedište auta, žena se predomisli zalupi vratima auta pa ode na druga vrata, muž pomisli žena je ušla u auto i ode ostavivši ženu na parkiralištu.  Žena zgrabi mobitel i zove muža da se vrati po nju. Laughing

Na to što sam gore opisao ispod videa netko je napisao ovo. Very Happy

Hapened to me ON A FUCKIN MOTORBIKE. I stopped to put gas and friend goes in to pay (with my wallet) and she comes back and gives me wallet. I put wallet im pocket and set off. Was driving around 5 miles, fucking phone won't stop ringing. Pulled my glove with teeth and trying to give her glove over shoulder to see wtf is happening. She is not taking my glove and I'm like the fuck is wrong with her? Look over shoulder SHE IS NOT ON FUCKING BIKE!!! Shat myselfe, almost crashed bike, thinkink she fell somewhere. Stopped on side of road pulled phone of my pocket, she is calling.
"Where the fuck are you??"
"RIGHT WHERE YOU LEFT ME FUCKING MORON, COME BACK FOR ME OR I WILL KILL YOU!!!"

Sorry for godzilla, not native english speaker.

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Svijetla budućnost.

[You must be registered and logged in to see this link.]

MariMar likes this post

MariMar

MariMar
VIP Član
Po svemu sudeći Amerikanci žele stvoriti nestabilnosti i nesigurnost po cijelom svijetu. Zato nam doseljavaju migrante. Budućnost će biti pakao. A raj je već bio pa prošao.

LeClerc likes this post

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Taman samo izašli iz komunizma pomislio sam da će sada biti bolje ali to se nije dogodilo jer Amerika je aktivirala ratnu ekonomiju jer od toga žive. Nije bilo više hladnog rata pa su sve započeli sa tim rušenjem blizanaca.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Čini se da netko nije bio sretan kod raspodjele plijena, zato je sada odjednom nastala frka sa prodajom osobnih podataka građana. Laughing  Tako su priznali koliko su osobni podaci građana zapravo zaštićeni. Sada traje velika istraga koja će utvrditi da je mali miš kriv, dok svi oni koji su kupovali te podatke neće biti kažnjeni. To će ih naučiti da sljedeći puta pravednije dijele plijen Very Happy  Toliko o sigurnosti osobnih podataka kojim su se hvalili.

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Paris and Lyon, France in 1896 - Restored Footage.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Vidio sam da neki kafići poslužuju piće u ovakvih čašama sada znam što imaju ovakve čaše. Gost ne može vidjeti koji volumen piće ima jedna čaša.

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Gledam onaj napad nožem na Njemačkog političara ne nekom mitingu, policija je zaskočila čovjeka koji je pokušao spriječiti napadača da dalje upada ljude sa nožem. Dok je policajac sjedio na čovjeku koji je pokušao spriječiti napad, napadač je ubo sa nožem policajaca u glavu, tek onda je jedan policajac pucao prema napadaču sa nožem.  Napadačev pomagač je sve prenosio uživo na yutubu. Policajci su se iskazali sa nesposobnošću u P.M

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Dodatak na ovo gore što sam prije napisao. Slika prikazuje trenutak koji sam gore u prvom postu opisao. Policajac ja napao čovjeka koji je pokušao spriječiti napadača sa nožem, onda je napadač napao policajca koji je sjedio na čovjeku. Totalno retardirana situacija policajac je bio potpuno nesvjestan što se događa?

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Hrpa jelen se našla na tračnicama dok je naišao vlak u punoj brzini. Eek

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Ova dva lika su se ušuljali u hyperloop tunel od Elona Muska Laughing Koja je to prevara sa tim tunelom a bogati investitori ulažu pare u to.

721Apokalipsa je odgođena vratite se kući  - Page 36 Empty Re: Apokalipsa je odgođena vratite se kući čet lip 06, 2024 12:05 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 36 / 44.]

Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44  Next