CroportalNovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CroportalNovi

You are not connected. Please login or register

Što ste danas spoznali?

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next

Go down  Poruka [Stranica 4 / 50.]

61Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? čet pro 12, 2019 4:17 pm

Santa ledena

VIP Član
Da fbs, za svoje godine, gleda malo premlade ženskice. ccc

62Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? čet pro 12, 2019 9:41 pm

tendre poison

tendre poison
Forumaš/ica
^^

Laughing

OT: začudo, ništa. A ako i jesam, isparilo je.

63Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? pet pro 13, 2019 8:43 am

fat_boy_slim

Forumaš/ica
Santa ledena je napisao/la:Da fbs, za svoje godine, gleda malo premlade ženskice.   ccc

ne gleda fbs nego je igrom slucaja okruzen njima zubi

OT: danas je petak 13

64Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? pet pro 13, 2019 9:34 am

Joks

Joks
Administrator
https://cpnovi.forumcroatian.com
očito su neki bugovi

65Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? pet pro 13, 2019 9:58 am

daidza

daidza
VIP Član
vid stvarno petak 13

66Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? pet pro 13, 2019 4:28 pm

ally

ally
VIP Član
Mobitel je spas kad ovako negdje cekas red
Kao da brze ide Very Happy

67Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? pet pro 13, 2019 5:49 pm

caveman 78

caveman 78
Forumaš/ica
dobar mi je bio ovaj petak 13.

68Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? pet pro 13, 2019 6:59 pm

daidza

daidza
VIP Član
imam previse slusalica

69Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? pet pro 13, 2019 9:54 pm

ally

ally
VIP Član
Uz novi forum pocela sam i navecer dolazit
To me podsjetilo na moje prve godine na cp.
Samo je bila neka druga ekipa.
I ovdje mi je bas neki gust hmm Very Happy

70Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? pet pro 13, 2019 10:20 pm

Vesna

Forumaš/ica
Cak i ja dolazim i uvece Very Happy

71Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? pet pro 13, 2019 10:30 pm

ally

ally
VIP Član
Nece to dobro zavrsit Laughing

72Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? sub pro 14, 2019 7:28 am

fat_boy_slim

Forumaš/ica
Ne mogu spavati dulje i da hocu

73Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? sub pro 14, 2019 7:40 am

Joks

Joks
Administrator
ni ja ccc

74Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? sub pro 14, 2019 7:43 am

Joks

Joks
Administrator
ally je napisao/la:Uz novi forum pocela sam i navecer dolazit
To me podsjetilo na moje prve godine na cp.
Samo je bila neka druga ekipa.
I ovdje mi je bas neki gust hmm Very Happy

Vesna je napisao/la:Cak i ja dolazim i uvece Very Happy

ally je napisao/la:Nece to dobro zavrsit Laughing
mogao bi i ja početi dolazit navečer hmm

samo me uvijek sjebe što rano zaspem ccc Laughing

75Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? sub pro 14, 2019 6:21 pm

Santa ledena

Santa ledena
VIP Član
Ako tako nastavim trošiti, ubrzo ću bankrotirati. Laughing

76Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? sub pro 14, 2019 9:08 pm

Kjara

Kjara
VIP Član
spoznala sam da bih rado da joks spozna kako bi trebao poslije posla odrijemati pol sata, sat pa bi imao snage forumariti navečer

77Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? pon pro 16, 2019 9:13 am

fat_boy_slim

Forumaš/ica
nisam danas nego jucer...u subotu navecer sam bio vani i ostao do 3 i pol ujutro...ne sjecam se kad sam zadnji put tako dugo ostao...nisam se napio.

a rijecki advent...zali boze novaca i truda...lose...kucice do 11 rade!!...u gradu slaba ili nikakva ziza...ukratko advent za k....!

78Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? pon pro 16, 2019 9:16 am

daidza

daidza
VIP Član
da mozda kupujem krivu kartu

79Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? pon pro 16, 2019 9:19 am

ally

ally
VIP Član
fat_boy_slim je napisao/la:nisam danas nego jucer...u subotu navecer sam bio vani i ostao do 3 i pol ujutro...ne sjecam se kad sam zadnji put tako dugo ostao...nisam se napio.

a rijecki advent...zali boze novaca i truda...lose...kucice do 11 rade!!...u gradu slaba ili nikakva ziza...ukratko advent za k....!

Mislim da ni ovde nije nista bolje.
O uredjenju necu ni trosit rijeci.

Najbolje je doma pa se sam zabavit Laughing

80Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? pon pro 16, 2019 9:20 am

fat_boy_slim

Forumaš/ica
Ovdje je jos ok uredjeno ali atmsofera bzvz...kao da ljudi uopce nemaju pravi osjecaj za advent ccc

81Što ste danas spoznali? - Page 4 Empty Re: Što ste danas spoznali? pon pro 16, 2019 9:22 am

ally

ally
VIP Član
Hrvati su generalno komoran narod
Vesel jedino ako su pod dejstvom alkohola
Naravno osim ako im ne udari na agresivu ccc Laughing

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 4 / 50.]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next