CroportalNovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CroportalNovi

You are not connected. Please login or register

Što vam se mota po glavi?

Go to page : 1, 2, 3 ... 25 ... 50  Next

Go down  Poruka [Stranica 1 / 50.]

1Što vam se mota po glavi? Empty Što vam se mota po glavi? uto lip 02, 2020 12:06 pm

daidza

daidza
VIP Član
Sise

2Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto lip 02, 2020 8:32 pm

Santa ledena

Santa ledena
VIP Član
Gdje je Kjara da je sutra poberem usput na more pa da popijemo kavu na rivi.

3Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto lip 02, 2020 9:57 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Policija samo gleda dok ženska šara po izlozima. hmm   Koji se vrag tamo u toj Americi događa?

Edit- Znao sam od početka da sama država namjerno razbuktala prosvjede. Sada će Amerikanci u narednim mjesecima ostati bez hrpe svojih prava. I ovo je dokaz.  

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ovo je drugi video. Amerika u ovom trenutku izgleda kao da je počeo rat.

Usput u ovom videu se mogu vidjeti cigle koje su fino složene na kolica a sa kojim prosvjednici razbijaju izloge. Pogodite tko je prosvjednicima dao te cigle.Policija je namjerno dovela cigle da razbuktaju prosvjede. Video ispod ovoga prikazuje policajce kako istovaruju cigli iz kamiona na ulicu. Snimili su ih sa zgrade neki ljudi.  

[You must be registered and logged in to see this link.]

4Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri lip 03, 2020 12:24 pm

MariMar

MariMar
VIP Član
haha tko će ih razumijeti više. Ovdje gledaju kako ova šara, dok drugdje primjenjuju silu kada ne treba.

ot. Migranti rade nered po zagrebu, na granici s bosnom ih je sve više. Postat ćemo nova amerika jednom kada se nasele, bit će nam veselo.

5Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri lip 03, 2020 12:33 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
O migrantima više nitko ne priča, tu temu su pospremili pod tepih.

Ot kako su brzi kada treba cenzurirati što se događa u Americi Laughing

6Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri lip 03, 2020 1:49 pm

Kjara

Kjara
VIP Član
Opet sama na forumu

7Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri lip 03, 2020 4:24 pm

Joks

Joks
Administrator
https://cpnovi.forumcroatian.com
opet sam na forumu

8Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri lip 03, 2020 4:26 pm

Joks

Joks
Administrator
https://cpnovi.forumcroatian.com
i vidim da imamo neke nove stare forumaše Very Happy
drago će mi bit ako i napšie koje slovo Very Happy

9Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri lip 03, 2020 4:28 pm

daidza

daidza
VIP Član
sise

10Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri lip 03, 2020 8:31 pm

tendre poison

tendre poison
Forumaš/ica
Joks je napisao/la:i vidim da imamo neke nove stare forumaše Very Happy
Koje, koje?!

11Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet lip 04, 2020 9:33 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član
^^ Miss Hyde je došla na forum.

Ot- pet reklama mi se prošvercalo kroz uBlock, nije im dosta što imaju pristup svim internetskim adresama koje ja posjećujem, nego sada više ni reklame ne blokiraju. U prijevodu hoće više para, nije im dovoljno što prodaju sve moje podatke na internetu, sada bi htjeli da im još plaćam da efikasnije blokiraju reklame.

12Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet lip 04, 2020 10:38 am

daidza

daidza
VIP Član
Sise

13Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet lip 04, 2020 11:27 am

MariMar

MariMar
VIP Član
svašta mi se mota glavom Very Happy Muž mi pričao o jednom filmu ''wag the dog'' (kojeg ću sada pogledati). Pa si mislim kako sav ovaj cirkus koji se događa (kao što je korona i prosvjedi), su samo skretanje pažnje s nečeg drugog. Možda sve radi migranata i njihovog nesmetanog prolaska granica.

14Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet lip 04, 2020 3:16 pm

Kjara

Kjara
VIP Član
Joks je napisao/la:i vidim da imamo neke nove stare forumaše Very Happy

I to žensko!!!! Jupi plesanje

15Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet lip 04, 2020 3:24 pm

ally

ally
VIP Član
^
Mislis da ce bit pisanja?
Nekako sam skepticna Very Happy
Al nadam se najboljem, mozda dovuce i fetboja natrag Laughing

16Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet lip 04, 2020 3:29 pm

Kjara

Kjara
VIP Član
Ja sam uvjerena da hoce maza

17Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet lip 04, 2020 4:17 pm

tendre poison

tendre poison
Forumaš/ica
Koji glupi dan! Da lupim glavom o zid!

18Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet lip 04, 2020 5:02 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Hitler je imao omiljenog aligatora. hmm  Kada tako nešto pročitam u novinama i to od strane onih ljudi koji su završili fakultet onda me nije sram što ja ponekada mlatim gluposti po internetu  Very Happy pig

19Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet lip 04, 2020 8:39 pm

Kjara

Kjara
VIP Član
Uslijed guzve na poslu zapostavila sam tjelovjezbu i evo opet pocinju ledja boljeti i grcevi u nogama

20Što vam se mota po glavi? Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet lip 05, 2020 2:33 pm

Kjara

Kjara
VIP Član
na forumu 70 registriranih, a dva i po pišu kjara

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 50.]

Go to page : 1, 2, 3 ... 25 ... 50  Next