Broj postova : 11601 Join date : 27.11.2019 Lokacija : Bregza
Sada sam saznao da je umro yutuber Mirko rasić. On je radio recenzije automobila kao i savjete oko rabljenih automobila. Žalio se da ga mafija pokušava reketariti ali on je odbijao da plati reket. na kraju je nađen obješen u nekoj Beogradskoj hali. Mediji kažu da se ubio, građani kažu da su ga ubili mafijaši koji su ga pokušali reketariti. Na videu se vidi da nosi pištolj na koljenu u torbi, osim toga mogu se vidjeti i rane na glavi od prijašnjeg napada na njega.
Tražio sam neki drugi film ali sam našao ovaj film koji ima isti naslov kao ovaj film koji sam tražio. Imam neki osjećaj da su zato pokrenuli plandemiju da spriječe da se ljudi shvate što su zapravo u mogućnosti postići samo sa svojom voljom.
O jadna, skoro umrla od žeđi, pa je očajna došla čak i do ljudi... mogli su joj ostaviti u kakvoj posudici još vode. Zanimljivo da je znala da ima vode u bocama
Ima hrpe takvih videa gdje razne životinje traže vode od ljudi. Vidio sam jedan video gdje kojot traži vode od čovjek u pustinji, čak sam jednom vidio video da kobra traži vode od čovjeka. Tako da mi se čini da su neki od tih videa namješteni za internetske bodove.
The two men, only 19 and 21 years of age were burnt on top of a wind turbine in Deltawind’s Piet de Wit wind farm in the Netherlands.
Both were 80 meters above ground, doing routine maintenance only for the fire to trap and chase them in the end.
“Because of the height, the fire department initially had trouble extinguishing the fire in the engine room,” says the Netherlands Times.
It said that the fire broke out in the afternoon with help, in the form of a large crane, coming in the evening backed by a group of firefighters. But everything was too late. The fire caught the two. One of them fell to the ground while the other was recovered at the top.
Ovo priča iz videa je potpuno luđaštovo. Što bi se tek dogodilo da dođe atomski rat i nema više hrane? zapravo znam što bi se dogodilo, ljudi bi prvo pojeli sve životinje i ptice pa kada više ne bi bilo životinja onda se zna što bi jeli. Već se jednom davno dogodilo i sada opet krećemo prema tom scenariju.
Ova žena je obične prometne nesreće napravila za sebe još goru situaciju usput gnjaveći policajaca koji joj je sedam puta objašnjavao zašto ju je zaustavio.