CroportalNovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CroportalNovi

You are not connected. Please login or register

Apokalipsa je odgođena vratite se kući

Go to page : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44  Next

Go down  Poruka [Stranica 26 / 44.]

LeClerc

VIP Član
Današnji prognozeri vole pretjerati u svojim prognozama. Zato je ova obitelj odlučila da im se naruga na ovaj način.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Ovog Korejca je ostavila djevojka zato je odvezao svoj auto u trgovački centar. Laughing  Zamalo je zgazio dijete kada je provalio sa autom vrata od trgovačkog centra. I kakva je to plač Suspect

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Kaže googl da je otkrio opasnu grešku kod nekih aplikacija i da ih odmah treba obrisati. Jednina opasnost dolazi od samog googla koji špijunira korisnika preko aplikacija koje su povezuju sa drugim mobitelima i tako može saznati gdje se određeni korisnik nazali. dali je to u tramvaju ili autu i na kojoj cesti. Ta aplikacija je stalno aktivna i ne može je se isključiti. Kao i fejzbuk aplikacija koja instalirana na mobitel bez mogućnosti da ju se potpuno obriše. Osim toga googl prisiljava vlasnike mobitela da mu daju svojo osobne podatke. O tom naravno ni riječi u novinskom članku.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
U Hrvatistanu ( Hrvatskoj ) se znalo događati da ljudi nađu dijete u kontejneru za smeće. U Europi i Americi su odavno "doskočili" takom odlaganju neželjene djece tako što su napravili dječju kutiju ( Baby Box ) kod nekih bolnica. Kažu da Njemačka ima na vanjskom zidu svake bolnice takvu kutiju za odlaganje djece. Uglavnom vidi se kako su napredni ovi likovi na zapadu umjesto da se potrude da ljudi ne odbacuju ovako svoju djecu tako da poboljšaju ekonomsku situaciju u državi radže ugrađuju ovakve kutije za djecu. Sve rade samo da izbjegnu ljudima poboljšati uvjete života.  Prevedeno na Hrvatski likovi na zapadnu nisu niš bolji od komunista. Tako da netko ne pomisli da preferiram komunizam.

Ima ih čak u Poljskoj. Ovo je slika jednog članka gdje je pijana 20 godišnja cura ušla u jedan od tih kontejnera za odlaganje djece. Laughing

[You must be registered and logged in to see this link.]

Video opisuje kako radi taj kontejner za odlaganje djece.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
.....

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Idem tražiti po internetu neki neovisan browser koji ne špijunira toliko ljude i ne cenzurira svaki stranicu koju posjetima kada da ja posjećujem neke stranice koje se bave politikom ili nekim drugim stvarima, i onda naiđem na konja koji je napisao članak 10 najboljih browser koji brinu za vašu privatnost. Konjina je stavila pravo Mozilu kao pravu druga mu je opera tek na trećem mjestu mu je Librewolf dalje nisam čitao. Znači sve se prati po svim tim preporučenim browserima što netko radi po internetu i onda se cenzurira kao da sam u sjevernoj Koreji. Uskoro će uvesti bodovanje građana kao u Kini. Idu mi na oni stvar ti *ebeni političari i svi oni koji ih podržavaju. Nada sam se da za njih postoji specijalno mjesto u paklu.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Ovo je jedan komentar sa neke web stranice na današnje browsere koji svi odreda tvrde da štite korisničke podatke. Znači badava mi je da tražim browser koji ne njuška po mojim podacima. Sve njuške su uništile potpuno privatnost na internetu. Uz urlikanje kako Europa i sve ostali štite našu sigurnost.

Can someone please explain to me why this gent pretty much listed almost all of the major browsers and lauded them as the top "private" browsers? First off... there's no such a thing as a private browser. There are some browsers that are "less private" or "more private", but none are a 100% private.

This looks like a list of browsers that do a mediocre or semi-good job at preventing other websites from uniquely tracking you, though they can still track data that comes from your system. When you have to write the sentence, "But it still presents your unique fingerprint", then maybe that is an indication not to list the browser in this list?

The most private one out of all of them is the Tor browser. Edge and Brave are a complete joke. Edge saves the last page you visited after you close the browser. The next time you open it, it shows you that page. Brave pretty much gave the middle finger to their competitors and was caught with its pants down sharing users' auto-complete data with crypto companies. Brave's "customer service" is a complete joke. It runs 3 different "Auto-updater" services in the background even after you close the browser completely. When users brought these up, the "contributors"/developers said, "We have no intention of changing this because it would present a risk to users"... yeah, force your users to run your background app on their OS all the time... smart.

LeClerc

LeClerc
VIP Član

509Apokalipsa je odgođena vratite se kući  - Page 26 Empty Re: Apokalipsa je odgođena vratite se kući čet sij 04, 2024 12:15 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Presretni obožavatelji zajedanih ratova pokazuju scene kada su zamrzili tu franšizu. Ovo je jedna od tih scena. Laughing

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Dosada sam blokirao na desetke kanala koji reklamiraju ratove u Ukrajini i Izraelu i stalno niću novi kanali. Laughing Da sam htio gledati ratove i ratnu propagandu ne bi gledao yutub nego lokalne kvazi novinare koji svaki čaš moraju sebi tepati da im je istina važna. dobar

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Dokle ostaviti lampice za bor pitaju jedni, drugi znaju odgovor i skidaju ih prije pravoslavnog Božića da ih ne bi optužili da su manji Hrvati od Tuđmana na primjer. Tako su za vrijeme Jugoslavije veliki Jugoslaveni dokazivali svoju privrženost Jugoslaviji, sada njihovi nasljednici dokazuju privrženost Hrvatskoj. Ja znam odgovor kada treba skinuti lampice, kada mi više ne budu zanimljivo za gledati ih na boru. Ovi političari koji konstantno iskazuj svoju ljubav na ovakav način prema bilo čemu ionako bi istog trena prodali vlastitu mater da im se za nju ponude par tisuća Eura.

MariMar

MariMar
VIP Član
Nitko se to ne bi pitao da mediji svake godine ne postavljaju takva pitanja. Ajme kako bi život bioo mirniji bez čitanja medijskih gluposti. Svatko bi živio po svom, ne bi se nervirao radi takvih nebuloza.

LeClerc likes this post

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Kažu da je McDonalds financijski oštećen zbog sukoba u Gazi pa je tužio ljude odgovorne za pokretanje bojkota protiv McDonalds lanca hrane. Jep ta tužba će im pomoći da vrate povjerenje potrošača. Laughing

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Neki umirovljenik od 71 godine sanjao je da ispod njegove kuhinje postoji zakopano zlato. Iskopao je 40 metara duboku rupu u koju je na kraju pao i poginuo. Policije je iz rupe izvukla njegov tijelo.

Na slici se vidi daska na kojoj je sjedio dok se pokušavao spustiti u rupu da još malo kopa. Izgleda da je sklizno sa te daske u rupu.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
U Švicarskoj su instalirali radar za detekciju kamenja koje pada sa obližnje planine na cestu, da bi zaštitili aute koji prolaze cestom.

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član
 Nikada mi neće biti jasno to, ima pamet da zaradi novce za takav skupi auto, ali nema pamet da ne ogrebe auto? Ja nemam pamet da zaradim za takav skupi auto, ali imam pamet da ne ogrebem svoj stari auto.  Laughing  

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 26 / 44.]

Go to page : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44  Next