CroportalNovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CroportalNovi

You are not connected. Please login or register

Što ste danas spoznali?

Go to page : Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50  Next

Go down  Poruka [Stranica 44 / 50.]

861Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? ned kol 02, 2020 8:27 am

Joks

Administrator
https://cpnovi.forumcroatian.com
nedjelja ujutro, a forum je aktivan još od 7 sati i ima trenutno više korisnika online negu nekad u podne i navečer Very Happy

neznam jel to dobro ili govori o populaciji foruma Laughing

tendre poison likes this post

862Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? ned kol 02, 2020 9:34 am

daidza

daidza
VIP Član
svi su na godisnjem Very Happy

863Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? ned kol 02, 2020 8:08 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Ventilator koji imam uopće ne pomaže da rashladi sobu. Sa njime se mogu samo tješiti.

864Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? ned kol 02, 2020 9:13 pm

MariMar

MariMar
VIP Član
LeClerc: I mi smo se nekada tako hladili, mučenje je to. Služi donekle i ventilator ali preko noći kada treba spavati ne može ti pomoći. Pa smo uzeli radije onaj rashladni uređaj i od tada nemamo brige.

865Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? ned kol 02, 2020 9:19 pm

daidza

daidza
VIP Član
pomaze dakako ventilator, ako nema klime, samo ga treba dobro namjestiti

ako ima onda upalis i spavas ko coek Very Happy

866Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? ned kol 02, 2020 9:40 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Riješio sam stvar, otvorio sam drugi prozor i sada puše hladni zrak kroz sobu. pivo

867Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? pon kol 03, 2020 5:44 am

ally

ally
VIP Član
Divnu smo vecer imali, neocekivano
A sto sam spavala dva sata.. Izdrzat cu

868Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? pon kol 03, 2020 6:56 am

daidza

daidza
VIP Član
Kupili nam ventilatore

869Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? uto kol 04, 2020 4:55 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Onaj požar u Splitu izazvao je eklektični bicikl. Taman sam bio u dojmu da je netko bacio benzin pod motore i sve spalio. Ali to ja gledam previše francuskih huligana koji tako pod parkirane aute bace kantu benzina pa gori odjednom 30 automobila. Te litanijske baterije su jako zapaljive, koje se stavljaju u ta eklektična vozila, i ako proizvođač u procesu proizvodnje pogriješi, sve plane takvom brzinom kao da je netko benzinom polio motore. Vatru se na samom vozilu ni ne može ni gasiti, jer taj litiji je jako zapaljiv. Vatrogasci mogu samo paziti da se vatra ne proširi.

870Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? uto kol 04, 2020 6:06 pm

Joks

Joks
Administrator
danas mi je umro kolega koji je do prije mjesec dana radio, nije još ni u mirovinu otišao
požderao ga rak želuca nabrzinu

treba uživati u svakom trenutnku dok smo tu

LeClerc likes this post

871Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? uto kol 04, 2020 6:07 pm

ally

ally
VIP Član
Joks je napisao/la:

treba uživati u svakom trenutnku dok smo tu

deda deda

872Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? čet kol 06, 2020 12:22 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Zaboravio sam posoliti kruh. Stavljam manje soli, ali kruh bez soli je loš.

873Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? pet kol 07, 2020 3:51 pm

Joks

Joks
Administrator
unatoč psihofizičkom naporu na poslu godi mi kad sam šef i kad sam glavni i odgovorni za sve i kad se za sve mene pita

očito moć tako djeluje na ljude Laughing

Santa ledena and Kjara like this post

874Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? pet kol 07, 2020 5:24 pm

Santa ledena

Santa ledena
VIP Član
Ako želiš vidjeti ko je kakav čovjek, daj mu vlast u ruke. čekić

OT: sad kad je korona, manje možeš kod doktora obaviti nego prije ccc

875Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? pet kol 07, 2020 6:12 pm

tendre poison

tendre poison
Forumaš/ica
Da pojma nemam što sve trebam spakirati.

876Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? sub kol 08, 2020 9:33 am

Kjara

Kjara
VIP Član
Opet sam jutros mu tupila da drzi razmak sa svojim motoristima, morat cu prestati, kao da je dijete

877Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? sub kol 08, 2020 12:00 pm

ally

ally
VIP Član
Ne sjecam se kad sam zadnji put posten i konkretan rucak skuhala, a ni kolac napravila
A tako je to ljeti i lako se naviknut na tu vrstu nerada Laughing

878Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? sub kol 08, 2020 12:22 pm

fat_boy_slim

Forumaš/ica
Poceo godisnji...drugi dio

879Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? sub kol 08, 2020 1:13 pm

Kjara

Kjara
VIP Član
Ne bu cini se ostalo strudla sutra za more, sve cu sama smazati čekić steta sto sam tako dobra kuharica pa mi fino ispao kjara kjara

LeClerc likes this post

880Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? ned kol 09, 2020 10:47 am

Joks

Joks
Administrator
nemam više doma svog vina Eek

881Što ste danas spoznali? - Page 44 Empty Re: Što ste danas spoznali? ned kol 09, 2020 11:00 am

fat_boy_slim

Forumaš/ica
Tko zna koliko cu jos biti okruzen mirisom govana

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 44 / 50.]

Go to page : Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50  Next