CroportalNovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CroportalNovi

You are not connected. Please login or register

Što vam se mota po glavi?

Go to page : Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Go down  Poruka [Stranica 48 / 50.]

941Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned svi 24, 2020 1:31 pm

daidza

VIP Član
Plitvice isto deda

942Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned svi 24, 2020 4:14 pm

Bellatrix

Bellatrix
Forumaš/ica
Nije bolest sve sto boli.

943Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned svi 24, 2020 6:07 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Jao kao me nasmiju ovi koji kažu da će u cjepivo protiv korone biti ubačen čip za praćenje ljudi. Laughing valjanje Sa druge strane ti koji se boje cjepiva zgog ubačenih čipova imaju mobitele na kojima su upisali sve svoje informacije. Koriste društvene mreže na koje su nakeljili stotine svojih slika. facbook i Google znaju svo njima, od njihovih brojeva mobitela, do toga što vole i ne vole. Šta će im čip u cjepivu valjanje dobar A iako bude komplikacija od cjepiva nitko im ne brani da tuže odgovorne. To jest ako uopće budu mogli dokazati da je cjepivo krivo za nuspojave. Evil or Very Mad

944Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon svi 25, 2020 10:39 am

Macaklin

Macaklin
Forumaš/ica
Gdje ste bili na izletu ovaj vikend i kako vam je bilo? Ja bijah na Brijunima. Sve ok, samo me put umori do tamo i nazad sve u istom danu.

945Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon svi 25, 2020 3:43 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Ja sam sanjao da sam bio na izletu. Very Happy

946Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon svi 25, 2020 6:52 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Pokraj mene je prošao ona stari zastavi auto 101. Uvijek se začudim kolio su ti nekadašnji auti bili mali. Čini da je moj Suzuki Baleno veći od te Zastave.

947Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon svi 25, 2020 9:25 pm

tendre poison

tendre poison
Forumaš/ica
Ne kužim zašto sam toliko umorna, a tek je ponedjeljak.

948Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon svi 25, 2020 10:13 pm

daidza

daidza
VIP Član
sise

949Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon svi 25, 2020 11:41 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
LeClerc je napisao/la:Pokraj mene je prošao ona stari zastavi auto 101. Uvijek se začudim kolio su ti nekadašnji auti bili mali. Čini da je moj Suzuki Baleno veći od te Zastave.

jebeš mene i moj pravopis Udarac

950Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto svi 26, 2020 9:08 am

fat_boy_slim

Forumaš/ica
Pocela skola i vrtici...hvala kurcu dragom!! klanjanje klanjanje klanjanje klanjanje klanjanje klanjanje klanjanje

951Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto svi 26, 2020 9:15 am

ally

ally
VIP Član
Kokice od jucer i nisu tako lose Very Happy

952Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto svi 26, 2020 1:35 pm

daidza

daidza
VIP Član
sise

953Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto svi 26, 2020 2:05 pm

MariMar

MariMar
VIP Član
Još nisam dostigla 500 poruka. Bem mu kako vi uspijete naštancati preko 1000. hmm (Daidza ima barem 500 poruka samo o ''sisama'' Very Happy )

954Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto svi 26, 2020 4:44 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
U svim temama se broje poruke, samo trebaš više biti na forumu. deda

955Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto svi 26, 2020 4:46 pm

daidza

daidza
VIP Član
pokazi i ti sise pa ce biti 1000 Laughing

956Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto svi 26, 2020 6:09 pm

Joks

Joks
Administrator
https://cpnovi.forumcroatian.com
moglo je i gore proć al srećom nije

957Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto svi 26, 2020 8:50 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
fat_boy_slim je napisao/la:Pocela skola i vrtici...hvala kurcu dragom!! klanjanje klanjanje klanjanje klanjanje klanjanje klanjanje klanjanje

Zato su oni ukinuli karantenu. Ljudi se više nisu mogli gledati u kućama, još manje su se podnosili valjanje

958Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri svi 27, 2020 12:43 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Dio ljudi u Rusiji živi u jako starim kućama. Gledam slike ljudi iz Rusije sa njihovih vjenčanja, ljudi sjede u dvorištu koje je potpuno zaraslo u visoku travu. Baš je njih briga kako sve to izgleda, mogao bi čak reći da mi se sviđa takva način života. Imaju vjenčanje, svi se vesele, jedu, piju, pjevaju plešu i baš ih briga za sve. Da dođe meka katastrofa i zbriše svu tehnologiju na zapadu bi rezali žile jer ne mogu na internet, Ruse bi bolio đon za internet Laughing

959Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri svi 27, 2020 10:24 am

daidza

daidza
VIP Član
sise

960Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri svi 27, 2020 11:37 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Gledam one slike iz teme slikom izrazite kakao se osjećate. Likovi zamataju pse i mačke u dekice čak su odnekuda smogli male modele kompjutera da bi ih stavili mačku u krilo dok leži zamotan u dekicu. Sada si mislim koliko im je trebalo vremena da dresiraju te životinje da tako leže dok ih oni snimaju? Na kraju su izgubili živce, pa kaže, sit down you little shit Very Happy Laughing

961Što vam se mota po glavi? - Page 48 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri svi 27, 2020 10:23 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Čekali su nekoliko sati da odu u svemir, i 16 minuta prije nego je letjelica trebala poletjeti u svemir, morali su otkazati lansiranje. Udarac

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 48 / 50.]

Go to page : Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next