CroportalNovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CroportalNovi

You are not connected. Please login or register

Što vam se mota po glavi?

Go to page : Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50  Next

Go down  Poruka [Stranica 40 / 50.]

781Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto kol 25, 2020 12:35 pm

LeClerc

VIP Član
Ljude usred noći zovu sa brojeva koji počinju sa pozivnim brojem 216-Tunis, 224 Gvineja, 225-Obala Bjelokosti. Kaže policija da se građani javljaju na te brojeve, jer može doći do neželjenih troškova.

Znači ako očekujem poziv i javim se na mobitel ne gledajući tko zove automatski platim nekom  " parking "  u Tunisu Very Happy

782Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto kol 25, 2020 1:47 pm

MariMar

MariMar
VIP Član
Mislim da nije tako. Ako se javiš neće biti ništa, nego je problem ako ga ti ideš nazvati.

LeClerc likes this post

783Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto kol 25, 2020 5:46 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Kako trava fino miriši kada je pokosim.

784Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto kol 25, 2020 10:49 pm

MariMar

MariMar
VIP Član
[You must be registered and logged in to see this link.]

Grozno, gdje mi to živimo ccc

785Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri kol 26, 2020 10:10 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Po Zagrebu ima hrpe beskućnika, policija ih hapsi čim ih vide da prose po naredbi zagrebačke gospode. I to ne onih iz poglavarstva, nego građana koji se žele praviti da Zagrebe nema beskućnika. Ova nije prosila pa eto policiju nije briga, inače da je prosila, već bi došli do nje.

786Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri kol 26, 2020 2:03 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Gledam ovu predstavu sa koronom. U Engleskoj ministar obrazovanja prijeti kaznama roditeljima ako ne pošalju djecu u škole. U Hrvatskoj još nisu toliko bezobrazni, ali trude se. Dok svakodnevno stručnjaci govore kako se broj zaraženih povećava.  Po stručnjacima djeca nisu u opasnosti, kao ni Plenković koji nije htio u karantenu, nego je zaražen otišao u stožer proslaviti izbornu pobjedu. Tim stručnjacima se stalno neke neobjašnjive stvari događaju. Ako se djeca zaraze, stručnjaci neće odgovarati, jer tko je vidio da jedan stručnjak odgovora za svoje laprdanje.

MariMar likes this post

787Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri kol 26, 2020 3:04 pm

tendre poison

tendre poison
Forumaš/ica
Meni se priča, a nigdje nikoga.

788Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri kol 26, 2020 3:12 pm

Joks

Joks
Administrator
https://cpnovi.forumcroatian.com
zaboravio sam otić u kaufland po kalupe Udarac

789Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri kol 26, 2020 3:38 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Kopriva ima isti otrov kao crveni mrav.

790Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet kol 27, 2020 8:18 am

Kjara

Kjara
VIP Član
Odavno nisam jela juhu od koprive

791Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet kol 27, 2020 8:48 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Klamerica za drvo je najbolji alat koji sam kupio dosada. Nikada jednostavnije nisam pričvršćivao daske do sada. Što je još bolje ako ih trebam maknuti lako se iščupaju.

792Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet kol 27, 2020 2:54 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Pita anketa, slažete li se sa zatvaranjem teretana. Svi su ih odje***li Laughing

793Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet kol 27, 2020 10:42 pm

MariMar

MariMar
VIP Član
Glupi dučani, zašto ne rade 24 sata na dan. Baš bi mi sada dobro došlo. Sad U srbiji čak ima jedan dučan koji tako radi a mi smo ograničeni ehhh.

794Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet kol 28, 2020 1:23 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Dron koji u sebi ima 60 litara goriva i 30 litara ulja pao je i izazvao je požar na Braču. Koliko je to čudo veliko? Taj dron košta valjda par milijuna kuna.

Osim toga pokvarila mi se noćna lampa, na kraju sam to popravljao cijelo jutro, jer nijedan šaraf se nije više htio zašarafiti natrag. Sada imam kvalitetnije dizajniraju noćnu lampu. Laughing

795Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet kol 28, 2020 4:05 pm

Joks

Joks
Administrator
nije mi žao prijateljstava koja se prekinu kad postane jasno da su bila iz koristi

796Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet kol 28, 2020 6:37 pm

Joks

Joks
Administrator
Joks je napisao/la:volio bi da nemam toliko dobru logiku zaključivanja
bilo bi mi puno lakše u životu

797Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet kol 28, 2020 7:37 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Najprije je bušilica crkla to sam popravio, sada je crkla brusilica. Dobro je to što je kondenzator progorio, to mogu kupiti za sitniš, ne treba ići na servis. Izgledalo je kao da tri žice vire iz kondenzatora, kada ono to je neka plastika iscurila iz njega pa se to stvrdnulo.

798Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub kol 29, 2020 6:56 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Zašto ovi lokalni vodiči moraju baš svuda pisati svoje recenzije. To bi trebao biti posao mušterija a ne vodiča.

799Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub kol 29, 2020 8:05 pm

ally

ally
VIP Član
zašto nema nikog kava

800Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub kol 29, 2020 8:17 pm

daidza

daidza
VIP Član
tko kaze da nema zubi

801Što vam se mota po glavi? - Page 40 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub kol 29, 2020 8:22 pm

ally

ally
VIP Član
ups..krivi zaključak Very Happy

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 40 / 50.]

Go to page : Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50  Next