Broj postova : 11520 Join date : 27.11.2019 Lokacija : Bregza
Sada sam tek pročitao da je onaj lik što je pobjegao policiji, prije šest godina ubio ženu i dijete. Znači Hrvatskom pravosuđu nije bilo ni na kraj pameti da ga uhite dok iz Ukrajine nije stiglo službeno da ga uhapse. I to su morali moliti Hrvatsko pravosuđe da uhapse ubojicu. Nije ni čudo da je pobjegao takvom pravosuđu.
Nikako se nisam htio logirati na youtube, sada mi prije pokretanja videa stavlja obavijest preko cijelog ekrana da se logiram na youtube. Osim toga, sitnim slovima piše, pošto redovito brišete povijest, ne možemo znati da već niste kliknuli ovu obavijest. Ali kada gledam one yutubere koje svaki dan gledam, yotube mi u preporukama daje obavijest da je izašao novi video od nekog drugog youtubera kojeg stalno gledam, ali taj dan nisam ništa od njega pogledao. Znači iako brišem povijest gledanja, oni znaju koje vide gledam, toliko o tome da yutube poštiva privatnost. A ona obavijest koja sada stoji preko cijelog ekrana služi samo da ma gnjavi de se registriram na youtube. E pa neću se registrirati, kada me ionako prate bez da se registriram
Kakva divan posao imate, kada u sred radnog vremena možete biti na mobitelima. Ja da radim imao bi masku protiv prašine na licu, zaštitne naočale, slušalice protiv buke i zavario bi cijel dan.