CroportalNovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CroportalNovi

You are not connected. Please login or register

Apokalipsa je odgođena vratite se kući

Go to page : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44  Next

Go down  Poruka [Stranica 28 / 44.]

LeClerc

VIP Član
Znači nisam jedini koji smatra da je google posto smeće. Još gori su oni koji tom smeću plaćaju da ih reklamira. Samo se reklamirajte na googlu ja vaše proizvode neću kupovati ali podržavam vašu ideju da i dalje bacate pare.  Laughing

[You must be registered and logged in to see this link.]

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Kupujte preko interneta i onda počnu naplaćivati zrak i izmišljene troškove.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Tajne Malte.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Medal of Honor Cat. Very Happy

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Namjeno izgubljena povijest.

Ovako su otprilike izgledali divovi koji su nastanjivali Hrvatsku u vrijeme Rimskog carstva. U ovim krajevima su ih zvali Nemiri jer su živjeli stotinama godina. Onda su Rimljani pokrenuli ratnu kampanju protiv tih divova, nakon što su osvojili ove krajeve uništili su njihovu kulturu zgrade spomenike sve, jedino što je ostalo su [You must be registered and logged in to see this link.] I danas se aktivno skriva istina o postojanju tih divova. Biblija spominje divove u starom zavjetu zato su brže napisali novi zavjet izbacivši nepodobne dijelove u novom zavjetu.

Ujedno ti divovi su gradili Egipatske piramide za nekoga tko i danas upravlja svijetom u tajnosti. Taj netko je dao naredbu ljudima da unište divove. Ljudi su postali novi stanovnici ovog svijeta nakon što je jeden od bogova saznao da se njegovi sluge žene sa ljudima. Zbog te veze između ljudi i tih slugu nastali su ti divovi. Te sluge su isto bili divovi. A sada ti što se skrivaju priprema uništenje velikog dijela ljudi.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Very Happy

MariMar likes this post

MariMar

MariMar
VIP Član
Ovo sam brzo prokužila. Prvo sam vidjela čovjeka i crnog psa, ovog bijelog nisam niti skužila. Poslije pročitam tekst , onda tek vidim bijelog psa. A da ovo nije čovjek brzo sam i to primjetila Jezik

LeClerc likes this post

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Ja sam vidio bijelog psa i onog crnog gore u desnom kutu, za ovog psa u lijevom kutu sam prvo pomislio daj vlasnik onda shvatim da je to isto pas. Very Happy

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Gledao po internetu nešto i vidim ovu rupetinu koja se otvorila usred polja kukuruza. Svaki puta kada vidim takve rupetine podsjeti me na ono što je svećenik propovijedao u crkvi, kada je u propovijedi rekao " i otvoriti će se velike rupe u zemlji " ne sjećam se dalje te propovijedi ali se dobro sjećam ovog dijela. Sada se nalazimo u tom vremenu kada se otvaraju te rupe, znači po ovome dolaze još gore stvari koje će se događati. Isto se sjećam da je svećenik spomenuo da će se brat okrenuti protiv brata, sve se to danas ostvaruje.

551Apokalipsa je odgođena vratite se kući  - Page 28 Empty Re: Apokalipsa je odgođena vratite se kući čet sij 25, 2024 12:57 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Speed comparison 3D | Missiles. Usporedba brzina raketa od najsporije do najbrže.

552Apokalipsa je odgođena vratite se kući  - Page 28 Empty Re: Apokalipsa je odgođena vratite se kući čet sij 25, 2024 10:29 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član

LeClerc

LeClerc
VIP Član
......

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Thieves steal headlights from a new Porsche in Dusseldorf, Germany. Eek The thieves just ripped it off panels of car and then steal the headlights.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Pričao buldožeru ubojici ili kako ga zovu ameri Killdozer.

Tekst ispod sam preveo na Hrvatski sa kanala yutubera koji je intervjuirao 20 godina poslije građane grada gdje se dogodio ovaj incident.

Godine 2004. Marvin Heemeyer uništio je pola svog grada sa oklopnim buldožerom Komatsu D355A kao osvetu za, kako on vjeruje, pretjerano djelovanje vlade i nepravedno postupanje grada. Nažalost, postoji vrlo malo nepristranih medija o ovoj temi u vrijeme kada Marvinovi postupci sada odjekuju među milijunima Amerikanaca, a još manje informacija s Marvinove strane s izuzetkom nekih magnetofonskih zapisa. Pa sam se odvezao do grada u kojem se sve dogodilo kako bih razgovarao s mještanima i dobio bolju ideju zašto je Marvin učinio to što je učinio.

MariMar likes this post

MariMar

MariMar
VIP Član
Bio je još jedan sličan slučaj...

LeClerc likes this post

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Vjerujte nam kažu likovi koji vode konstantne ratove od početka 20 stoljeća do danas.

MariMar likes this post

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Kaže autor ovog videa da su se ljudi potpuno odvojili od svojeg spiritualnog biće.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Određeni ljudi boje se drugog dolaska koji se najavljuje u Bibliji.

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Prije drugog svjetskog rata traktori avioni pokretali su se pomoću barutnog punjenja. Jer nije postojao starter kao u današnjem automobilu. Za pokretanje  traktora farmeri su koristili metak iz sačmarice napunjen sa barutom kada bi metak eksplodirao napravio bi naglu kompresiju tako bi se pokretnu motor. Auti na benzin imali su samo polugu koju bi čovjek okretao da pokrene auto jer za paljenje motora na benzin ne treba prevelika kompresija da bi se motor pokrenuo. Ali sva vozila na dizel morala su se pokretati sa barutnim punjenjem jer dizel treba mnogo veću kompresiju da bi se motor upalio.  

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Hidden cameras in hotels and house rentals.

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 28 / 44.]

Go to page : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44  Next