Gledam na netu listu filmova po godinama i mislim si kako mi se današnji filmovi uopće ne sviđaju. 90-te, 2000-te ima po 10-ak filmova iz svake godine koje bi mogla pogledati ponovo a od novijih nema skoro ništa što bi opet pogledala.
Broj postova : 11601 Join date : 27.11.2019 Lokacija : Bregza
Usko će forum biti ispunjen starim zaključanim temama. Sada tek znam zašto drugi forumi sve spremaju u arhivu, jer bi inače bilo kao u kući koja nikada nije pospremljena a stalno dolaze nove stvari.
Broj postova : 1763 Join date : 17.11.2019 Lokacija : tamo tamo daleko
I moj glas, treba reda napraviti i ne kužim zašto uopće je tako glupo napravljenjo, trebali bi napraviti donacije pa da se nadogradi malo forum pa nam bude ljepše
Broj postova : 6476 Join date : 16.11.2019 Lokacija : Ispod brega
Nema nekih postova koje sam poslao sa mobitela, a ni jutros nisam mogao otvoriti novu temu da čestitam rođendan Tendre nego sam morao poslije sa kompjutera.
Broj postova : 11601 Join date : 27.11.2019 Lokacija : Bregza
Problem je u tome što tim dilerima i ostalim kriminalcima policija i sudstvo služe kao privatna zaštitarska služba. Ali kada to tako kažem odmah se digne halabuka.
Broj postova : 1763 Join date : 17.11.2019 Lokacija : tamo tamo daleko
Točno tako LeClerc , korumpiranost policije i sudstva dovodi do ovakvih činova običnih ljudi koji vide da od njih nema ništa pa uzmu stvar u svoje ruke