CroportalNovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CroportalNovi

You are not connected. Please login or register

Što vam se mota po glavi?

Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Go down  Poruka [Stranica 7 / 50.]

121Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub lip 27, 2020 1:34 pm

daidza

VIP Član
Sise

122Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub lip 27, 2020 10:08 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Sjedio sam u dvorištu pa mi se crvendać odlučio pridružiti u sjedenju. Sjeo je dva metra od mene i gleda me.

123Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned lip 28, 2020 10:28 am

ally

ally
VIP Član
Izdrzat danasnji dan pa ce bit lakse
Makar sam danas puno bolje nego jucer
Tezak dan

124Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned lip 28, 2020 10:54 am

daidza

daidza
VIP Član
sto bi?

ot: sise

125Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned lip 28, 2020 10:57 am

ally

ally
VIP Član
Mjesto da se sad ladikam u moru, ja tu di jesam
Blah Laughing

Ma nista konkretno, takav dan bio

126Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned lip 28, 2020 11:00 am

daidza

daidza
VIP Član
a to Very Happy

mislim da bi ti pokazala novi badic, a nikako prilike Laughing

127Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned lip 28, 2020 11:02 am

ally

ally
VIP Član
Bice da je to trep Laughing

128Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned lip 28, 2020 11:02 am

daidza

daidza
VIP Član
pokazi nama tu, ja ti dofotosopiram more Very Happy

129Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned lip 28, 2020 11:05 am

ally

ally
VIP Član
A sad nisam u prilici.. Doma mi ostao Very Happy

130Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned lip 28, 2020 11:06 am

daidza

daidza
VIP Član
slikaj samo, dofotosopiram ja i badic Laughing

131Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned lip 28, 2020 11:08 am

ally

ally
VIP Član
Dobro Laughing

132Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned lip 28, 2020 1:27 pm

MariMar

MariMar
VIP Član
Kako smo mi na balkanu kao u nekim afričkim plemenima što se hrane tiče. Ne smiješ uvrijediti domaćina ni na koji način, mora ti sve biti fino i dobro inače se odmah uvrijede. Iako mnogi ne vole jesti meso npr. imaju svoj ritam ''hranjenja''. Kada dođeš nekome u goste nema više tog pravila moraš sve jesti i sve pojesti da domaćin ne bi digao nos. eeehhh ovo je jedan od razloga zašto ne volim naše ljude Jezik Moraš poštovati samo domaćina ali ne i gosta Very Happy

133Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned lip 28, 2020 1:59 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
^^ To mi je oduvijek bila glupost. U gostima moraš jest sve da se ne uvrijede Udarac

134Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned lip 28, 2020 2:02 pm

MariMar

MariMar
VIP Član
Ma ''milijun'' puta mi se to desilo, pogotovo s ljudima na selu. Kao da ti broje zalogaje. Nemaju poštovanja prema meni i mojim životnim navikama, to oni ne shvaćaju. To mi djeluje pomalo sebično.

135Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned lip 28, 2020 3:03 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Ljudi na selu su drukčiji od ljudi u gradu to je stari kov ljudi gdje misle da sve treba jesti. Ali po meni ovi u gradu bi mogli biti bar malo fleksibilniji.

136Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon lip 29, 2020 3:58 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Gledam slike gdje Rusi glasaju. Glasačka mjesta su postavljena u polju, neka su ispod oraha, neka ispred zgrada na travi. Neka glasačka mjesta čak imaju šator i policajca da čuva taj šator Laughing Udarac Kao da su do jučer živjeli u špiljama a danas su otkrili modernu civilizaciju pa eto nemaju dovoljno zgrada da tamo otvore glasačka mjesta.

137Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon lip 29, 2020 8:11 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Traže za pet komada maski 40 kuna Laughing Osim toga svaki puta kada idem u grad smiješno mi je kako neki ljudi nose maske. Nos obavezno viri van Laughing

138Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon lip 29, 2020 8:30 pm

daidza

daidza
VIP Član
sise

139Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon lip 29, 2020 8:41 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Johnny Deppa više neće biti u sljedećim nastavcima pirata sa kariba . Zafrknuli su ga ovi lažni borci za ljudska prava.

140Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon lip 29, 2020 9:05 pm

Santa ledena

Santa ledena
VIP Član
Sreo sam si kuma nakon devet godina. Udarac

Nakon vjenčanja, očito da mu više nisam potreban, glavno da sam odradio ono najbitnije. Evil or Very Mad

141Što vam se mota po glavi? - Page 7 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto lip 30, 2020 8:43 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Zanimljivi su mi ti krastavci ja im postavim grane od drveta i špagu da se penju po njima. Krastavci više preferiraju grane nego špagu.

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 7 / 50.]

Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next