Kako smo mi na balkanu kao u nekim afričkim plemenima što se hrane tiče. Ne smiješ uvrijediti domaćina ni na koji način, mora ti sve biti fino i dobro inače se odmah uvrijede. Iako mnogi ne vole jesti meso npr. imaju svoj ritam ''hranjenja''. Kada dođeš nekome u goste nema više tog pravila moraš sve jesti i sve pojesti da domaćin ne bi digao nos. eeehhh ovo je jedan od razloga zašto ne volim naše ljude Moraš poštovati samo domaćina ali ne i gosta
Ma ''milijun'' puta mi se to desilo, pogotovo s ljudima na selu. Kao da ti broje zalogaje. Nemaju poštovanja prema meni i mojim životnim navikama, to oni ne shvaćaju. To mi djeluje pomalo sebično.
Broj postova : 11520 Join date : 27.11.2019 Lokacija : Bregza
Ljudi na selu su drukčiji od ljudi u gradu to je stari kov ljudi gdje misle da sve treba jesti. Ali po meni ovi u gradu bi mogli biti bar malo fleksibilniji.
Broj postova : 11520 Join date : 27.11.2019 Lokacija : Bregza
Gledam slike gdje Rusi glasaju. Glasačka mjesta su postavljena u polju, neka su ispod oraha, neka ispred zgrada na travi. Neka glasačka mjesta čak imaju šator i policajca da čuva taj šator Kao da su do jučer živjeli u špiljama a danas su otkrili modernu civilizaciju pa eto nemaju dovoljno zgrada da tamo otvore glasačka mjesta.