CroportalNovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CroportalNovi

You are not connected. Please login or register

Što vam se mota po glavi?

Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next

Go down  Poruka [Stranica 6 / 50.]

101Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon lip 22, 2020 7:48 pm

LeClerc

VIP Član
LeClerc je napisao/la:Neki susjed je izgleda dobi dijete ili je dobio na lotu. Nešto od toga je, kada se izdaleka čuje kako pjevaju u ponedjeljak.

Danas je praznik Laughing  zato imaju zabavu. I vjerojatno zato nije ona moja narudžba proslijeđena Laughing  Jednog dana ću zapamtiti kada su ovi novi praznici,

102Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto lip 23, 2020 9:51 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Svaki puta kada vidim onog Boltona lik izgleda kao deda kojeg bi svako dijete poželjelo imati za djeda. Sa druge strane to je okorjeli političar sa dvije maske. Prva maska je uvijek nasmiješena i ugodna za javnost. Iza druge maske se kriju rogovi.

103Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto lip 23, 2020 1:29 pm

daidza

daidza
VIP Član
Sise

104Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto lip 23, 2020 4:23 pm

Santa ledena

Santa ledena
VIP Član
Nesposobnost ljudi koji bi te trebali štiti i zastupati

105Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto lip 23, 2020 8:25 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Čujem helikopter na uzletištu. Najbeskorisnija osoba u državi Gospon predcjednik vozi se sa helikopterom.

106Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri lip 24, 2020 11:39 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Kada netko spomene da je nešto radio 1972 godine, a čovjek mi uopće ne izgleda toliko star.

107Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri lip 24, 2020 9:43 pm

Kjara

Kjara
VIP Član
LeClerc je napisao/la:Kada netko spomene da je nešto radio 1972 godine, a čovjek mi uopće ne izgleda toliko star.

Meni su stari samo oni rodjeni prije 45-te Laughing

108Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri lip 24, 2020 9:53 pm

Santa ledena

Santa ledena
VIP Član
Ma stari su ti već i oni rođeni prije 70. kjara

109Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri lip 24, 2020 9:57 pm

Kjara

Kjara
VIP Član
jezik Laughing

110Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri lip 24, 2020 10:40 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
U nekim dućanima su instalirali termo kamere na ulazu. Ako imaš visoku temperaturu odmah te tjeraju van.

Osim toga prvi puta sam čuo neke susjeda da se svađaju. Uglavnom je žena je galamila na njega. Uvijek su veseli stalo se smiju pa sa mislilo da se oni nikada ne svađaju. A misliti je drek znati Laughing deda

111Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet lip 25, 2020 9:54 am

ally

ally
VIP Član
Veselim se petku
Makar mi je radni vikend

112Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet lip 25, 2020 5:07 pm

Joks

Joks
Administrator
https://cpnovi.forumcroatian.com
bit će uskoro velikih iznenađenja i šokova na poslu

113Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet lip 25, 2020 5:15 pm

Santa ledena

Santa ledena
VIP Član
Sutra putujem na posao i sa posla sa "vjetrom u kosi" sunny

114Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet lip 26, 2020 8:04 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Taman sam mislio da treba zalijevati vrt kad ono pada kiša.

115Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet lip 26, 2020 3:00 pm

daidza

daidza
VIP Član
sise

116Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet lip 26, 2020 3:01 pm

Kjara

Kjara
VIP Član
Nešto kao osjećam na desnoj strani oko rebara... guglam, ili su jetra ili žučni kamenci...
A mozda sam samo i zaležala čekić

117Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet lip 26, 2020 3:32 pm

Santa ledena

Santa ledena
VIP Član
^^
A možda je ipak zub... čekić

OT: U firmi je laganini kao da već uveliko traju godišnji odmori. Sve je tiho i prazno.

118Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet lip 26, 2020 7:46 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Igralište za djecu košta 600 000 tisuća kuna. Na igralištu je postavljeno sve od drveta, neka mala penjalica mostić i tobogan, doslovce se nema šta za vidjeti od to navodnog igrališta. To je gradska vlast platila 600 000 kuna. Ovi u Hrvatskoj kradu na sve strane i nikom ništa.

119Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet lip 26, 2020 9:10 pm

Bellatrix

Bellatrix
Forumaš/ica
Nesto fino iz proslosti. Smile
Kad god pogledam u proslost, izgleda da je tamo bilo bolje. deda

120Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub lip 27, 2020 12:20 pm

ally

ally
VIP Član
Kad ce ovo sve vise proci

121Što vam se mota po glavi? - Page 6 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub lip 27, 2020 1:34 pm

daidza

daidza
VIP Član
Sise

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 6 / 50.]

Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next