CroportalNovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CroportalNovi

You are not connected. Please login or register

Što vam se mota po glavi?

Go to page : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50  Next

Go down  Poruka [Stranica 35 / 50.]

681Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet kol 13, 2020 4:47 pm

ally

VIP Član
Pa lipo sam napisala da zelim hladnu
Znaci sad samo koji hladnu
Joj ti ccc Very Happy

One tvoje u kutiji mi se cine dobre
Laughing

682Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet kol 13, 2020 4:55 pm

daidza

daidza
VIP Član
a da Very Happy

fine su te iz kutije, bas jednu hladnu pijem Rumenko

[You must be registered and logged in to see this link.]

MariMar likes this post

683Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet kol 13, 2020 4:59 pm

ally

ally
VIP Član
Lipo
Nema puno pjene jedino bi drugu casu
Bitna mi i adekvatna casa Udarac Laughing

684Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet kol 13, 2020 5:00 pm

daidza

daidza
VIP Član
imam fine case za pivo, al mi lijeno samo za sebe ih vaditi

ali mota mi se da bi izvadio kad bi ti dosla na pivo Very Happy

685Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet kol 13, 2020 5:03 pm

ally

ally
VIP Član
Mora bit tanka i na stalku Laughing

Ot. Kad sutra krenut i sto ponijet

686Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet kol 13, 2020 5:07 pm

daidza

daidza
VIP Član
kazem ti imam fine, skupe

evo ove
[You must be registered and logged in to see this link.]

pa ti vidi Very Happy

687Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet kol 13, 2020 5:09 pm

ally

ally
VIP Član
To to
A i velike
Moze puno stat

Fala Rumenko
Very Happy

688Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet kol 13, 2020 5:09 pm

daidza

daidza
VIP Član
e, taman jedno pivo Very Happy

mota mi se kako se ally pakuje i sutra dolazi na pivo Laughing

689Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet kol 13, 2020 7:36 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Popravio sam bravu na ulaznim vratima.   plesanje Nisam trebao kupovati drugu, jer druga košta 300 kuna. trk

Ako sam dobro preračunao krune u kune, te čaše za pivo koštaju 1000 kuna? Ne vidim da su pozlaćene, što bi trebalo biti obavezno kada toliko koštaju Laughing

690Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet kol 13, 2020 7:56 pm

daidza

daidza
VIP Član
a jebga, ne znam ni ja zasto ali kostaju Very Happy

691Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet kol 14, 2020 9:29 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Gledam neku videoigru kao film. Nekako sam dobio osjećaj da će videoigre biti u budućnosti više zastupljene nego obični filmovi. Pošto se videoigra može tako isprogramirati da ima više različitih završetaka sa više detalja. Gledatelj gledajući film je smo nijemi promatrač, dok u videoigri gledatelj aktivno sudjeluje u događajima. Što je meni zanimljivije od filma, jer film su preuzele budale, koje više nemaju mašte da snime nešto novo.

692Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet kol 14, 2020 11:05 am

ally

ally
VIP Član
daidza je napisao/la:a jebga, ne znam ni ja zasto ali kostaju Very Happy

Morat cu u strahu pit iz njih
Laughing

693Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet kol 14, 2020 4:35 pm

fat_boy_slim

Forumaš/ica
Sljedeci tjedan na posao...hvala dragom Bogu klanjanje

694Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet kol 14, 2020 8:27 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Kupio sam boju za drvo od drugo proizvođača i naravno da nije ista nijansa od one koju sam imao kod kuće. Piše boja oraha na obadvije limenke ali jedna je siva druga je smeđa. Ni na kraj pameti mi nije bilo da gledam te nijanse. Biti će fušeraj Laughing

695Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet kol 14, 2020 9:13 pm

Santa ledena

Santa ledena
VIP Član
Hoće li sada biti nevremena ili će biti samo normalna kiša? hmm

696Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet kol 14, 2020 10:37 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Nema više kiše, malo je pao pljusak, malo je puhnuo vjetar, malo je zahladnilo i sada cvrčci opet cvrče.

697Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub kol 15, 2020 8:51 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Danas je velika gospa. Ne bi ni znao da crkvena zvona ne zvone više nego u običan dan.

698Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub kol 15, 2020 11:45 am

Kjara

Kjara
VIP Član
Ne radi nam vec tri dana bojler, a novi stoji u hodniku, a danas jos k tome nestalo i vode, u susjedstvu citav vodoskok od puknute cijevi, samo sampon trebam ponijeti Laughing

699Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub kol 15, 2020 2:40 pm

Santa ledena

Santa ledena
VIP Član
Da bi se Kjara i ja mogli skupa liječiti, jedno drugoga bi šopali sa tabletama, A kad bi ozdravili, sjeli u auto i pravac Krk. Laughing Jezik

Kjara likes this post

700Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub kol 15, 2020 3:24 pm

Kjara

Kjara
VIP Član
Moze, moze
Ako ja ne zavrsim na antibioticima Laughing

701Što vam se mota po glavi? - Page 35 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub kol 15, 2020 3:43 pm

Santa ledena

Santa ledena
VIP Član
Pa znam ja i injekciju dati. kjara

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 35 / 50.]

Go to page : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50  Next