CroportalNovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CroportalNovi

You are not connected. Please login or register

Što vam se mota po glavi?

Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Go down  Poruka [Stranica 36 / 50.]

701Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub kol 15, 2020 3:43 pm

Santa ledena

VIP Član
Pa znam ja i injekciju dati. kjara

702Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub kol 15, 2020 10:23 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Edit- sredio sam nokat. Laughing

703Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned kol 16, 2020 6:27 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Žena i dijete u sandalama išli su na Biokovo, naišao je HGSS koji već traži nestalog stranca, pa je morao spašavati to dvoje, dijete je bilo iscrpljeno kao i njena mama. Ljudi ne kuže da hodanje po vrućini na kamenjaru nije isto kao hodanje po šumi koja pruža hlad.

704Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned kol 16, 2020 11:06 pm

ally

ally
VIP Član
Svugdje podji kuci dodji.
Kao da me danima doma nije bilo

705Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned kol 16, 2020 11:15 pm

daidza

daidza
VIP Član
hocu/necu hmm

706Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon kol 17, 2020 8:34 am

fat_boy_slim

Forumaš/ica
Umorio sam se jucer

707Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon kol 17, 2020 11:46 am

MariMar

MariMar
VIP Član
Zvali me iz Tesla telekomunikacije da bi htjeli kopati po dvorištu da postave uređaje. Ne znam što da mislim o tome. Što vi mislite? ima li tko kakav savjet.

708Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon kol 17, 2020 11:52 am

fat_boy_slim

Forumaš/ica
Sto rucati?

709Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon kol 17, 2020 12:47 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
MariMar je napisao/la:Zvali me iz Tesla telekomunikacije da bi htjeli kopati po dvorištu da postave uređaje. Ne znam što da mislim o tome. Što vi mislite? ima li tko kakav savjet.

Ne znam o čemu se točno radi. Po meni oni trebaju platiti najamninu za postavljanje uređaja na tvojoj zemlji, i to moraš sa njima imati ugovor, koji bi tvoj advokat sa njima napravio. Tako da te ne vuku za nos. Badava nikom ništa ne daj da ti kopaju po zemlji. Posavjetuju se sa nekim tko zna više o tome, ovdje na forumu nećeš dobiti dobar savjet. Reci mužu neka on potraži savjet od stručne osobe.

710Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon kol 17, 2020 12:59 pm

MariMar

MariMar
VIP Član
Čitam sada o njima, čini mi se da će postavljati 5 G mrežu. Rolling Eyes Naravno nije to spomenuo na telefon. A ne bi ni ja baš da mi kopaju, ništa nije besplatno. Jezik Mada kako je on pričao na telefon kaže ''a ne bi vam bilo drago da vidite nas u dvorištu kako vam kopamo'' (pa je zato kao odlučio nazvati). ja kažem naravno da ne bi. Kao da su oni mislili sami doč pa kopat bez dozvole Udarac

711Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon kol 17, 2020 1:09 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
To su neki muljatori. Znam da to znaš ali ipak da te podsjetim. Pazi da ne daješ nikakvu usmenu dozvolu ili da te izmuljaju sa finim pričanjem. Nemoj im davati nikakve informacije ako te pitaju neke pojedinosti o zemljištu ili drugim stvarima.

MariMar likes this post

712Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon kol 17, 2020 7:03 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Opet dolazi nevrijeme.

713Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon kol 17, 2020 9:27 pm

MariMar

MariMar
VIP Član
Bili na kupanju, autu se ispraznio akumulator pa smo morali pješke nazad. Lijepo se bilo prošetati, sreća pa na more idemo popodne kada nema sunca da se to desilo preko dana ajme majko.

714Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon kol 17, 2020 10:15 pm

Kjara

Kjara
VIP Član
LeClerc je napisao/la:Opet dolazi nevrijeme.

Jel vas zaobišlo ili?
Kod mene upravo pocelo sijevati i grmjeti

LeClerc likes this post

715Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto kol 18, 2020 10:53 am

MariMar

MariMar
VIP Član
Moja četverogodišnjakinja: ''mama hoću gledati penei box, penei box'' sada još moram dokučiti što je to penei box. Very Happy

Kjara and LeClerc like this post

716Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto kol 18, 2020 11:06 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Kjara je napisao/la:
LeClerc je napisao/la:Opet dolazi nevrijeme.

Jel vas zaobišlo ili?
Kod mene upravo pocelo sijevati i grmjeti

Malo je počelo puhati i grmjeti, ali se sve rasplinulo.

OT- Našao sam stari digitalni fotoaparat među stvarima, oni prvi modeli koji su izašli. Kamera mu je tako loša da sada moj mobitel ima bolju kameru od tog fotoaparata.

717Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto kol 18, 2020 11:35 am

daidza

daidza
VIP Član
kamo danas?

718Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto kol 18, 2020 12:16 pm

Kjara

Kjara
VIP Član
MariMar je napisao/la:Moja četverogodišnjakinja: ''mama hoću gledati penei box, penei box'' sada još moram dokučiti što je to penei box. Very Happy

javi kad skužiš Laughing

719Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto kol 18, 2020 12:21 pm

MariMar

MariMar
VIP Član
Ma nema šanse, i prije je to spominjala pa nisam skužila što je. Pa je pitam što je to, a ona kaže da se radi o nekoj mami, tati i djeci s youtuba i još mi govori da upišem penei box. Laughing A pod tim imenom nema ničega Very Happy

720Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto kol 18, 2020 12:26 pm

Kjara

Kjara
VIP Član
hhahahahahhahhaaha i mi smo imali takve situacije

moja je na Filipu i Zagi već mjesecima, a to su mama tata i njihova djeca, da nije možda to?

721Što vam se mota po glavi? - Page 36 Empty Re: Što vam se mota po glavi? uto kol 18, 2020 12:28 pm

MariMar

MariMar
VIP Član
Moja isto obožava 'Pilipa i Zagu' Very Happy pa onda Robloxe i neku rusku obitelj. Baš sada gleda te ruse, pa je pitam je li našla penei box, kaže da nije. Znači nisu to oni Very Happy

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 36 / 50.]

Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next