CroportalNovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
CroportalNovi

You are not connected. Please login or register

Što vam se mota po glavi?

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Go down  Poruka [Stranica 5 / 50.]

81Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri lip 17, 2020 9:46 am

daidza

VIP Član
bolje da ti ne odgovorim Very Happy

82Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri lip 17, 2020 9:57 am

ally

ally
VIP Član
A božesačuvaj misa Laughing

83Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri lip 17, 2020 2:38 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Mislio sam da su prosvjedi u Americi gadni. Kad tamo u Francuskoj se kriminalci mlate sa puškama, policija čak nema takvo oružje kakvo imaju kriminalci.

84Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sri lip 17, 2020 6:41 pm

Joks

Joks
Administrator
https://cpnovi.forumcroatian.com
danas sam skoro puko u jednom trenutku

85Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? čet lip 18, 2020 9:03 pm

Bellatrix

Bellatrix
Forumaš/ica
Dešava se sve ono što ne treba. think 32

86Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet lip 19, 2020 8:55 am

ally

ally
VIP Član
Sutra se lipo naspavat, pa kava vani pa u popodnevne radne akcije i gradela
Lajkam Rumenko Very Happy

87Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet lip 19, 2020 12:03 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Kako se ja uvijek sjetim čupati travu u vrtu kad je najveće sunce.

88Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pet lip 19, 2020 6:39 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Kada tatin sin policajcu kaže " Znaš li tko sam ja " Policajac takvoga treba odmah strpati u zatvor na dvije godine. Evil or Very Mad

89Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub lip 20, 2020 1:16 pm

tendre poison

tendre poison
Forumaš/ica
Kako u zadnje vrijeme loše spavam, imam niski tlak, mučnine i glavobolje i generalno se radi toga osjećam iscrpljeno. Srećom je produljeni vikend Jezik

Ali, treba mi dan da ne moram nikud.

90Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub lip 20, 2020 1:44 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
^^ pije više vode, jedi više povrća voća i kuhane hrane. Slatku masnu slanu i začinjenu hranu jedi što manje. Tako radi jedno par mjeseci, pa ćeš bolje spavati i bolje ćeš se osjećati.

91Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub lip 20, 2020 6:02 pm

Santa ledena

Santa ledena
VIP Član
Neznam jesam li toliko staromodan i zatucan ili ove današnje životne navike ne shvaćam. ccc

92Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub lip 20, 2020 8:20 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Zašto sad ovi potresi stalno tresu? Koji K. Jučer je bio jedan, prošli tjedan. Jel to znači da će doći veći potres? Pošto je ta tektonska ploča tako blizu. Pa će biti kao onom mom snu, kada mi je susjeda koja nikada ne razgovara sam mnom, rekla što smo mi to doživjeli. Jednom sam sanjao da svi hodaju sa zaštitnim maskama i vidi vraga ove godine se to i obistinilo. Kvragu, ako i dođe potres, to će biti za mene novi početak, bolje sutra.

93Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? sub lip 20, 2020 9:15 pm

daidza

daidza
VIP Član
sise

94Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned lip 21, 2020 1:17 am

Kjara

Kjara
VIP Član
Za nekoliko sati cu vidjeti u kakvoj sam formi, ceka me jos jedna fešta, od 10 ujutro pa do tko zna kad... javim se ako prezivim

95Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned lip 21, 2020 9:27 am

daidza

daidza
VIP Član
dorucak

mislim sise

96Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? ned lip 21, 2020 11:17 am

ally

ally
VIP Član
Fale mi koncerti, druzenja uz glazbu, ples

97Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon lip 22, 2020 9:10 am

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Šta čekaju sa tom naruđbom? Ja sam nestrpljiv, sada ovi tvz novinari krekeću o novom valu korone pa će sve na kraju još biti stornirano. Udarac

98Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon lip 22, 2020 11:08 am

Joks

Joks
Administrator
https://cpnovi.forumcroatian.com
počelo je ljeto

99Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon lip 22, 2020 2:39 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
Neki susjed je izgleda dobi dijete ili je dobio na lotu. Nešto od toga je, kada se izdaleka čuje kako pjevaju u ponedjeljak.

100Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon lip 22, 2020 6:16 pm

daidza

daidza
VIP Član
Sise

101Što vam se mota po glavi? - Page 5 Empty Re: Što vam se mota po glavi? pon lip 22, 2020 7:48 pm

LeClerc

LeClerc
VIP Član
LeClerc je napisao/la:Neki susjed je izgleda dobi dijete ili je dobio na lotu. Nešto od toga je, kada se izdaleka čuje kako pjevaju u ponedjeljak.

Danas je praznik Laughing  zato imaju zabavu. I vjerojatno zato nije ona moja narudžba proslijeđena Laughing  Jednog dana ću zapamtiti kada su ovi novi praznici,

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 5 / 50.]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next